Magazin > VIP
34561 ogledov

Angelina Jolie hotela Brada Pitta na rdeči preprogi osramotiti

angelina jolie Profimedia
Zvita kot lisica, a njen načrt se ni izšel.

Njuna hollywoodska pravljica se je začela leta 2004. Brad Pitt in Angelina Jolie sta takrat veljala za seks simbola in njuni oboževalci so komaj čakali, da v kina pride njun akcijski film Gospod in gospa Smith. Igralca sta se zaljubila in se odločila za skupno življenje, za katerega je Pitt zapustil ženo Jennifer Aniston. Takrat se jima še sanjalo ni, da bo konec njune zveze na neki način podoben zgodbi filma, ki ju je združil.

Par se je leta 2014 poročil v Franciji, na posestvu Château Miraval, ki sta ga skupaj kupila. Dve leti pozneje pa je Angelina zaradi Bradove odvisnosti od opojnih substanc vložila ločitvene dokumente. Od takrat sta zvezdnika v vojni. Prepirata se zaradi skrbništva nad otroki in tudi zaradi posestva v Franciji. 

Po pisanju Page Six naj bi se igralkini odvetniki trudili, da bi Pittu predali vabilo na sodno obravnavo. Razmišljali so celo o tem, da bi ga z njim presenetili na rdeči preprogi pred podelitvijo letošnjih nagrad Združenja filmskih igralcev. Leta 2020 je bil Pitt na tej podelitvi nagrajen, zato so sklepali, da se je bo udeležil tudi letos, pa se je ni in se izognil veliki sramoti. 

Angelinini odvetniki so igralca nameravali nato presenetiti pred podelitvijo Oskarjev, a so jim Pittovi zagovorniki prekrižali načrte. 

Angelina je svoj del posestva brez dogovora prodala nekemu ruskemu oligarhu, zato jo je Pitt tožil. A sodnik je bil bolj naklonjen Joliejevi. Pitta je pozval, naj ji izroči poslovne evidence, a se igralec tega brani z vsemi štirimi, saj upravljanja posestva ne želi izpustiti iz svojih rok. 

Komentarjev 3