Magazin > VIP
13554 ogledov

Shakira se maščuje tudi Piquejevim staršem

Gerard Pique in Shakira. Epa
Gradi Shakira okoli hiše zidove, da prepreči dostop Piquejevim staršem?

Shakira jemlje zelo resno nezdružljivost ene hiše z drugo. To ni več njena družina, zato želi razdeliti skupne dele, poročajo španski mediji.

Konec razmerja med kolumbijsko pevko Shakiro (45) in španskim nogometašem Gerardom Piquéjem (35) še naprej razkriva napet odnos slavnega para. Po poročanju španskega medija Marca si pevka ne želi več deliti prostora s Piquejevimi starši. Hiša, v kateri je par živel, je namreč imela za sosednji hiši hišo za Piquejeve starše in drugo hišo za Shakirine starše. Te hiše so bile med seboj povezane, vendar je Shakirina ideja uničiti skupni dostop.

Po informacijah Shakira namreč meni, da ker niso več družina, ne bi smeli imeti skupnih stvari. Težava bi lahko postala še resnejša, saj bi lahko bili odnosi med taščo in Shakiro tako napeti, da bi Shakira razmišljala celo o tem, da bi zgradila zidove med hišama. Obstaja tudi skupni bazen, ni pa znano, ali je v načrtu tudi ta prostor obzidan. Hiše se nahajajo v občini Esplugues de Llobregat v Barceloni.

 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice