Šport > Nogomet
16866 ogledov

Pique predstavil dva pogoja glede prihodnosti otrok

shakira, piquet
Nogometni zvezdnik je trenutno sredi javnega razhoda z dolgoletno partnerko Shakiro.

Legendarni branilec Barcelone Gerard Pique je nekdanji partnerki Shakiri, s katero se ločujeta po 12 letih skupnega življenja, predstavil dva pogoja glede prihodnosti njunih dveh otrok.

Španski nogometaš si močno prizadeva, da bi njuna otroka ostala v domačem okolju in dokončala šolanje v Kataloniji, medtem ko se kolumbijska pop ikona želi z njima preseliti v Miami.

Gerard Pique in Shakira. | Avtor: Epa Epa

Petiintridesetletni nogometni as se je zdaj domislil dveh pogojev, poroča Marca, ki jima je pripravljen zadostiti, če bo Shakira opustila svojo zahtevo po selitvi v ZDA.

Pique nekdanji boljši polovici ponuja pet letalskih kart najvišjega cenovnega razreda na leto, da bo lahko kadarkoli obiskala otroka, za povrhu pa je pripravljen poravnati še 400.000 evrov njenega dolga neznanega izvora.

Za zdaj še ni jasno, kako se je na predlog odzvala Shakira, znano pa je, da želi nekdanji zvezdniški par ločitev izpeljati brez javnega pranja umazanega parila ali dolgotrajnega sodnega postopka.

gerard pique shakira | Avtor: EPA EPA

Komentarjev 2
  • Dragonja 13:28 30.julij 2022.

    Naj mu vzamejo otroka saj ni sposoben skrbeti za njiju.Pa tudi ona ne.

  • Beulah_Folks 12:12 30.julij 2022.

    Google je za vsak dan spletnega dela od doma plačal od 400 do 800 dolarjev. V prveem mesecu sem od Googla doma prejel 21.758 $ in 29.467 $ zadnje plače za 3 ure dela na dan...glej več informacij ........>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐬𝐡𝐝𝐨𝐰.𝐂𝐨𝐦

Sorodne novice