Magazin > VIP
37880 ogledov

Pique že pozabljen: Shakira srečna v družbi postavnega mladeniča

shakira
1/6
Profimedia
S sinom Milanom uživala v morju.

Shakiro in njenega starejšega sina Milana so ujeli med deskanjem na valovih. Družbo jima je delal postavni mladenič, ob katerem se je lepotica več kot očitno počutila odlično. 45-letnica je bila nasmejana do ušes in je uživala v vodni aktivnosti, tako kot tudi njen 9-letnik, ki se ji je rodil v zvezi z Gerardom Piquejem, od katerega se je pred tedni razšla.

Vest, da se je njuna skupna pot po 11 letih končala, sta sporočila junija. Govori se, da je nogometaš pevko prevaral. Par ima poleg Milana še sedemletnega sina, ki sta ga poimenovala Sasha

Kdo je moški, ki je Milanu in zvezdnici delal družbo med deskanjem na valovih, še ni znano. Prav tako še ni znano, kam se bo Shakira preselila. Ta dilema naj bi bila trenutno največje jabolko spora med njo in njenim bivšim, ki Barcelone ne sme zapustiti. Kolumbijka se menda želi s sinovoma preseliti v Miami, čemur Pique nasprotuje. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.