Magazin > VIP
34827 ogledov

Pique se je zameril napačnim ljudem, Shakira bo razkrila njegove skrivnosti

Gerard Pique Reševalni pas/Twitter
Marca poroča, da je pevka pripravljena razkriti "kontroverzne aktivnosti" nekdanjega partnerja.

Kot kaže, se pevka Shakira in nogometaš Gerard Pique ne bosta razšla v prijateljskem duhu. Tega verjetno tudi nihče ni pričakoval, saj naj bi 35-letnik zvezdnico varal ... Par, ki živi v Barceloni, ima dva majhna sinova in boj za skrbništvo bo očitno srdit. Pique namreč ne dovoli, da bi pevka sinova odpeljala v Miami. Oba sta že najela odvetnike.

Po poročanju prej omenjenega medija sta se Shakira in Gerard pred kratkim sestala, da bi našla rešitev, a je nista. Ko je Pique še enkrat jasno povedal, da ne dovoli selitve otrok, naj bi mu zvezdnica zagrozila, da bo razkrila njegove skrivnosti. "Spoznala je, da moškega, s katerim je živela, ni poznala. Ne bo se ustavila," pišejo. 

Shakira bi Španijo rada zapustila tudi zato, ker se ne razume z nogometaševimi starši. "Morala bo imeti asa v rokavu. Zato je najela ljudi, ki zbirajo informacije za podrobno poročilo o Piqueju in njegovem obnašanju. Veliko bo presenečenj. Vedo stvari, ki ga bodo prizadele - pri tem ne gre le za informacije o njunem družinskem življenju."

Tisti, ki dobro poznajo 45-letno Kolumbijko, naj bi izjavili, da se je Pique zameril napačnim ljudem. Nogometaš naj bi se dobro zavedal, kakšno škodo mu lahko naredi nekdanja partnerka.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.