Magazin > VIP
10933 ogledov

Brad Pitt šokiral v intervjuju za GQ

brad pitt Profimedia
Igralec spregovoril o depresiji.

Igralec Brad Pitt je v pogovoru za revijo GQ odkrito spregovoril o svoji boleči preteklosti. Po koncu zakona z Angelino Jolie se je posvetil zdravju in se znebil odvisnosti od alkohola. Kar leto in pol je obiskoval sestanke anonimnih alkoholikov, v skupini se je počutil varnega, saj so poskrbeli za zasebnost, kar je bilo Pittu zelo pomembno. "Grozno je bilo gledati, kako so med priznanji snemali druge, na primer Philipa Seymourja Hoffmana," se spominja.

A alkohol ni bil njegov edini sovražnik ...

"Veselje sem našel pozneje v življenju. Vedno sem se gibal s tokovi, ki so me odnašali. Mislim, da sem se več let boril z lažjo obliko depresije. Trenutke veselja sem ujel šele takrat, ko sem sprejel vse svoje plati - lepe in grde," je povedal in dodal: "Vedno sem se počutil osamljenega." Iz osamljenosti se je s pomočjo prijateljev in družine rešil šele pred kratkim, priznava. Pri tem mu je pomagala tudi ljubezen do umetnosti.

Pitt je tudi dejal, da se njegova kariera približuje zadnjemu trimesečju. "Kako naj bo videti?" se sprašuje. Zagotovo bo nanj lahko ponosen. V to je prepričan tudi režiser Quentin Tarantino, ki pravi, da je Pitt eden od zadnjih "velikih filmskih zvezdnikov". "Spada v posebno vrsto moških, ki jo je nemogoče opisati. Kot bi opisoval zvezdni sijaj," je povedal Tarantino.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GQ (@gq)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.