Magazin > VIP
18079 ogledov

Neverjetno: S takšno žaljivko se je Brad Pitt spravil nad sina

Brad Pitt Profimedias
V javnost prišlo še več podrobnosti družinske drame Jolie-Pittovih iz leta 2016, ki ji bila tudi povod za ločitev slavnih zakoncev.

Po šestih letih je v javnost pricurljalo poročilo ameriške varnostne agencije FBI, ki naj bi 14. septembra 2016 posredovala po družinskem prepiru Jiloe-Pittovih med letom iz Francije v ZDA.. Pitt se takrat menda ni znesel le nad sinom, temveč tudi nad takratno soprogo Angelino Jolie. 

Po njenih besedah naj bi jo opiti soprog na stranišču grabil in stresal za glavo, udarjal v strop letala in vpil, da želi Joliejeva uničiti družino in da je nora. Ko mu je eden izmed njegovih otrok na to zavpil: "Ni ona, ti si, ti kre***," je Brad stekel proti njemu, a ga je Angelina zaustavila, pri čemer si je poškodovala hrbet in komolec. Ko je med letom želela spati, naj bi jo menda celo polil s pivom. 

Sedaj pa je v medije pricurljalo tudi, kaj je bil povod za spor na letalu, ki je vodil v ločitev slavnih zakoncev. Kmalu po tem, ko so se vkrcali, je Angelina Brada menda vprašala, zakaj je tako slabe volje, ta pa ji je odgovoril: "Ta otrok je videti kot kur*** otrok s Columbina."

Takoj naj bi bilo jasno, na katerega izmed njunih šestih otrok to leti, ko je naredil primerjavo z Ericom Harrisom in Dylanom Kleboldom, ki sta med strelskim pohodom na šoli v Koloradu, leta 1999 ubila 12 otrok in učitelja, piše New York Post. To naj bi zanetilo grd in nasilen prepir, kot navaja izjava Joliejeve, ki jo je podala v poročilu po incidentu. 

 
Komentarjev 2
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 11:06 19.avgust 2022.

    Kaj ni to normalno obnašanje za alkoholika in narkomana?

Sorodne novice