Magazin > VIP
80385 ogledov

Zmago Jelinčič: "Monika mi spet grozi"

Monika Jelinčič Saša Despot
Ločitvena drama Zmaga Jelinčiča se ponovno zaostruje.

Kljub temu da sta nekdanja zakonca Zmago Jelinčič in Monika Zupanc narazen že od leta 2019 in tudi uradno ločena, stvari med njima še vedno niso rešene, sploh tiste nepremičninske. 

Bivša zakonca sta v sporu tako zaradi primorske vile, kot tudi vile v Ljubljani, Zmago pa pravi, da si Monika želi od njega milijon evrov. "Ponovno mi je poslala sporočilo, grozi mi z odklopom elektrike v vili v Žusterni. Prav tako je dala plombo na hišo v Ljubljani, čeprav sem hišo imel že v 70. letih. Vilo v Ljubljani sem želel prodati, da bi hčerki, ki bo študirala v Belgiji, tam kupil stanovanje, a Moniki se fučka za to," je povedal Zmago. Njegove navedbe smo želi preveriti tudi pri Moniki, a nam ni odgovorila. 

Ločitvena vojna z Moniko, s katero sta bila poročena 16 let, a mu je ušla z mlajšim, pa je bila za nekdanjega poslanca tako huda izkušnja, da si resne zveze ne želi več. "Nimam nič novega, ko bo čas. Kaj resnega rajši ne, ker je bila ta izkušnja z Moniko zelo huda, a ne bom rekel, da zagotovo ne, saj se zarečenega kruha največ poje," še dodaja Jelinčič. 

Komentarjev 43
  • igor52 19:33 28.september 2022.

    Pa kdo se še ukvarja s tabo ...

  • peter38 09:28 21.september 2022.

    Joj, komentarji... Ta naša fowšija nam ne da spati, tako da sploh ne vidimo večji problem, ki ga govori Zmagova zgodba. Opozarja na širši problem, Zmago je samo en od mnogih in sicer kako ženske izkoriščajo moške, njihova čustva do ...prikaži več njih in kako v primernem trenutku to obrnejo v svojo korist. Zato pravim, Zmago ne daj se, objavlja in nas obvešča, da se kaj naučimo iz tvoje izkušnje, počasi bo treba obrniti ploščo in se začeti zavzemati za moško enakopravnost v družbi. Ženske so svojo že presegle

  • dizelcek 08:22 21.september 2022.

    Zmago jaz pa s tabo držim, pa tem pokvarjenim nevoščljivim slovencem povem da je Monika tista velika ničvrednica in igralka katera bi ti sedaj rada vse pobrala, ker se je zapletla z mafijo, katera ji ne mudi več prave ljubezni. ...prikaži več Zdaj pa ima kazen. Na koncu bo samska in nobeden je ne bo maral ker je pokazala na kakšen grd način uniči družino. Zmago vedi da, si Monika ne zasluži nič, saj si vse ti ustvaril in zato je vse tvoje. Res ne vem kaķšne ideje prideje ženskam v glavo ko jim zmanjka denarja.

Sorodne novice