Magazin > VIP
6040 ogledov

Shakira objavila videoposnetek moškega, ki tepta človeško srce

Shakira Profimedia
Ob tem pa namignila, da je posvečen Piqueju.

Pevka Shakira in nogometaš Piqué sta po 12 letih končala razmerje zaradi njegovega varanja. Pevka naj bi ga zalotila v postelji z voditeljico, kar je botrovalo k njunemu razhodu. Shakira in  Piqué  sta kasneje razhod tudi uradno potrdila. Zdaj je Shakira objavila nekoliko morbiden posnetek, v katerem moški stopi na človeško srce. Z njim je napovedala svojo novo pesem 'Monotonia', mnogi pa so ob tem namigovali, da jo je posvetila ravno svojemu nekdanjemu partnerju. "Nič nisem rekla, a bolelo je. Vedela sem, da se bo to zgodilo," je ob objavi zapisala pevka.

Po razhodu se je pevka tri mesece izogibala novinarjem, a se je odločila, da ne bo več tiho. "Res je težko govoriti o tem, še posebej, ker sem bila prvič pozvana, da o tej situaciji spregovorim v intervjuju. Nisem želela javno govoriti, saj sem najprej poskušala vse predelati. Hm, in da, težko je govoriti o tem, še posebej, ker še vedno preživljam to,  ker sem v javnosti in ker najina ločitev ni podobna običajni ločitvi. Težko je bilo, ne le zame, tudi za moje otroke. Neverjetno težko," je Shakira povedala za Elle.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.