Magazin > VIP
120665 ogledov

Pišejo, da se po 25 letih ločujeta, to pravi Golob

Rok golob, katarina habe Marko Vavpotič, Borut Cvetko, Robert Krumpak
Velja sta za enega najbolj trdnih parov.

Naša vrhunska glasbenika, ki po skupni poti stopata dolga leta, Rok Golob in Katarina Habe, naj bi se razhajala, poroča revija Lady. Rok je mednarodno poznan skladatelj, producent in bobnar skupine King Foo, ki obvlada številna glasbila, Katarina pa je univerzitetna profesorica in članica dolgoletne zasedbe Katrinas. 

Roku in Katarini, ki sta se spoznala v srednji glasbeni šoli in sta par že četrt stoletja, sta se v zvezi rodila dva sinova, a menda je po 25-ih letih zveze zaškripalo. Ali to drži, tako nam je na novinarsko vprašanje odgovoril Rok: "Nehajte se ukvarjati z nami in pustite naše zasebno življenje pri miru. Mi smo super in živimo kot nam paše. Trenutno smo v tujini, vi pa me kličete za razne trače. Hvala za razumevanje."

Medtem revija Lady še poroča, da naj bi bil njun razhod prava mala javna skrivnost in da je Rok že nekaj časa romantično povezan s pevko skupine King Foo, Aleksandro Josić, če gre verjeti govoricam. 

Komentarjev 3
  • munja 22:56 06.oktober 2022.

    Top novica, koga sploh ti trači zanimajo!

  • Majazmaja 15:02 06.oktober 2022.

    Res novica leta, vredna Pulitzerja ... Kaj pa, če bi šla ga. Ana Fetiš na Oddelek za psihologijo, potrkala na vrata kabineta dr. Katarihe Habe in jo vprašala, kako kaj zasebno življenje? Bi ga. Ana Fetiš upala?

  • Svobodnež 09:00 06.oktober 2022.

    Ana H.F. pa še kar naprej sili v privatna življenja ljudi.

Sorodne novice