Magazin > VIP
112537 ogledov

Naš najbolj sladek par le priznal ločitev in tudi razlog

Alex Volasko Mediaspeed
Da se razhajata, smo pisali že prejšnji teden, tokrat je pevec potrdil govorice in spregovoril tudi o nekaterih razlogih.

Glasbenika Alex Volasko in Saša Lešnjek sta veljala za enega naših najbolj obetajočih glasbenih parov, prav hollywoodska pa je bila tudi njuna zasebna romanca. Alex je Sašo zasnubil tudi pred TV ekrani, golobčka pa sta usodni da dahnila leta 2020 v pravljičnem Štanjelu. 

Alex je prejšnji teden za zurnal24.si povedal, da so v življenju vzponi in padci, a ločitve še ni želel dokončno komentirati. Tokrat pa je povedal, da je med njima s Sašo konec tako zasebno kot tudi poslovno. "Težko bi rekel, da se je kje dotično zalomilo in ko gledam nazaj, težko s prstom pokažem na kak specifičen dogodek. Razdruževati poslovno in zasebno življenje iz istega 'foha' je pri nas zelo težavno in mislim, da sva se tu nekoliko oddaljila. Morda malo zaradi starostne razlike ali pa enostavno drugačne družbe in interesov, ki sva jih odkrivala tekom zveze. Skregala se nisva, ampak sodelovala tudi glasbeno zaenkrat več ne bova. Izpeljati nameravava še nekaj skupnih nastopov, ki sva jih imela rezervirane vnaprej, potem pa se najina pot, osebno in poslovno, zaenkrat zaključuje," je za zurnal24.si povedal Alex. 

Komentarjev 1
  • endrug 14:03 09.december 2022.

    Pravi razlog je, da je ona skakala drugim v objem, kjer se je le dalo. Ampak, njuna stvar.

Sorodne novice