Magazin > VIP
106326 ogledov

Saša Lendero in Miha Hercog sta se razšla

Saša Lendero in Miha Hercog Osebni arhiv
Pred oltar sta stopila junija 2021, skupaj sta bila več kot 20 let ...

Saša Lendero je na Facebooku sporočila novico, da sta se s soprogom Miho Hercogom razšla. "Sedim, premišljujem in ne vem, kako naj povem. Težko mi je! Že nekaj časa mi je zelo težko. Boli bolj, kot se da povedati!" je zapisala in dodala: "Z bolečino in neskončno žalostjo, težo na duši in velikim kamnom v želodcu, vam zdaj tudi javno sporočam, da sva se z Miho razšla. Ljubezen včasih zaide na razpotjih. Žalostno je in zelo težko... a, izgleda, da je tudi to življenje. Vsi izkusimo izgube. Moje življenje jih je bilo zadnjih nekaj let polno. Mnogo, mnogo prepolno! Moje srce je zlomljeno. Še vedno težko razume in sprejme, da se je najina pot končala. A pota človeškega srca so skrivnostna in mnogokrat nerazumljiva. Želim si verjeti, da ima vse v življenju nek smisel in pomen. Tudi trpki trenutki. Pravijo, da v njih rastemo."

Saša se ob tem zahvaljuje vsem, ki so že dolgo časa "marsikaj opazili in slutili, a niste hoteli z vprašanji še bolj otežiti situacije". "Dolgo nisem spregovorila... Potrebovala sem čas, da sem stvari sprejela, ter čas za svojo in Ariino bolečino, ki pride z razhodom lepe in dolgoletne zveze. Pa vendar pride trenutek, ko se je treba soočiti s tistim, s čimer te preseneti življenje."

Saša pravi, da se bo z dvignjeno glavo podala naprej in soočila z novimi izzivi. "Z Miho ostajava ljubeča in skrbna starša najini Arii, ter še vedno ustvarjalni glasbeni tandem doma in v tujini."

Saša in Miha sta bila več kot 20 let par. Miha je pred njo na kolena padel marca 2021, in sicer med snemanjem oddaje Kdo si ti? Zvezde pod masko. Poročila sta se še istega leta. 

Saša je že včeraj namignila, da nekaj ni v redu. Ob zamišljeni fotografiji je zapisala: "Življenje ... kdo bi ga razumel."

saša lendero | Avtor: Facebook Facebook

Komentarjev 8
 • Pierre 15:03 14.januar 2023.

  Borut bi rekel SO WHAT?? povsem upravičeno.

 • Avatar lopov
  lopov 20:10 13.januar 2023.

  Vsak naj rešuje to po svoje... vedo sami kje je kaj narobe... Smili se vsak samemu sebi al pa tudi nee

 • Avatar Zoran
  StarMačk 19:36 13.januar 2023.

  Očitno sta se po toliko letih skupnega življenja rabila poročit zato, da se bosta sedaj lahko ločila, ker drugače razhod ne bi bil tako "odmeven"!