Magazin > VIP
94332 ogledov

Nuša Derenda po dolgih letih le komentirala govorice o ločitvi

Nuša Derenda Osebni arhiv
Čeprav zasebnosti ne izpostavlja rada, saj pravi, da tovrstne pozornosti ne potrebuje, je le povedala resnico o svojem zakonu, ki je bil toliko časa "na tapeti".

Drugo leto jo čaka velika obletnica, 25-letnica samostojne glasbene poti, ki jo bo Nuša Derenda s svojimi oboževalci praznovala na velikem koncertu v Cankarjevem domu, kjer se ji bo pridružil tudi simfonični orkester. A pred 22. aprilom jo čaka še veseli december in zelo je srečna, da letošnjega spet dela na polno, saj so bili pretekli decembri zaradi pandemije za glasbenike bolj pusti, vsaj kar se nastopov tiče. 

"Živim, pojem in se veselim," pravi. S soprogom Frankom imata tudi vse več časa za njun zakon, saj sta sinova že skoraj odletela iz gnezda. "Sva že bolj sama, sinova gresta vsak svojo pot. Že med korono sva se privajala na leta, ki prihajajo, ko bo vse bolj umirjeno in v dvojini, Priznam, da se je kar dobro obneslo in da lahko rečem, da sva skoraj v fazi drugih medenih tednov," pravi Nuša, s tem pa je tudi povedala, da v njenem zakonu ne škriplje, kot se je dolga leta namigovalo v medijih. "Nikoli ni bilo govora o ločitvi, to se je napihnilo. Šibava naprej, se učiva en od drugega in greva skupaj v jesen življenja," še dodaja naša legendarna pevka. 

Komentarjev 2
  • Pierre 19:52 28.december 2022.

    Ma dajte no, vse nas čaka isto samo da mi nimamo pravega priimka...nismo ''slavni''

  • villa 11:30 28.december 2022.

    SRECNO, druzini. Bila in ostala pozitivna v vseh pogledih v zivljenju. Vzor vsem.

Sorodne novice