Magazin > VIP
30667 ogledov

Miha Hercog priznal, kaj je bilo pri ločitvi najtežje od vsega

Miha Hercog Saša Lendero Instagram
Izzivi, ki jih prinaša ločitev.

Glasbenik in producent Miha Hercog gre trenutno čez eno najtežjih preizkušenj v življenju, ločitev. S Sašo Lendero sta bila par kar 20 let, njun razhod pa je pretresel tako njune bližnje kot tudi medijski svet. A kljub zasebnemu razhodu ju še vedno druži njuna največja ljubezen, hčerka Aria, in pa uspešen posel, v katerem še vedno ostajata sanjski team.

Miha je za zurnal24.si razkril, kako v tem težkem obdobju ostajata uspešna poslovna partnerja: "So aktivni projekti, ki ne morejo čakati. Na nek način je težko, ampak sva ostala na profesionalni ravni in strogo ločiva posel ter zasebne zadeve." Še težje pa je seveda zaradi hčerke Arie, ki je v občutljivem najstniškem obdobju, a Miha pravi, da se s Sašo zrelo spopadata tudi s tem izzivom. "Težko je dati kakršenkoli nasvet, ker je pri vsakemu drugače, vsak ima drugačen odnos. Ampak to je najtežje, otroci so najtežja stvar pri ločitvi. Poslušati je treba svoje srce, občutke, predvsem pa otroku nuditi vso ljubezen, kadarkoli jo potrebuje. Ne glede na to, da je težko tudi zate in za partnerja, s katerim si bil skupaj. Otrok naj bo vedno na prvem mestu, to je najbolj pomembna stvar," pravi Miha.

Komentiral pa je tudi govorice, da naj bi jima smolo prinesla prav poroka, za katero sta se odločila šele po 18 letih zveze. "To je zgolj naključje, življenje se zgodi," še dodaja. 

Komentarjev 16
  • Pierre 14:04 04.februar 2023.

    Poslije jebanja nema kajanja, reče Mujo.

  • Avatar jezeran
    jezeran 20:29 03.februar 2023.

    Mislim, a je tako težko priznati, nabrisal sem drugo, zdaj bi pa še mlajšo.. Sanje vsakega moškega

  • endrug 12:03 03.februar 2023.

    Ta dva očitno uživata ob ločevanju in novicah o tem.

Sorodne novice