Magazin > VIP
29087 ogledov

Ana Roš razkrila naravnost neverjetno informacijo o svoji poroki

Ana Roš Instagram
Tudi on je bil povabljen!

V nedavnem intervjuju za N1 je Ana Roš razkrila nekaj, kar bi lahko bilo za zgled številnim ločencem. Še bolj pravljična kot je njena nova ljubezen, se pravljičen zdi njen odnos z bivšim soprogom Valterjem. Ana je za omenjen medij namreč razkrila, da je bil na njeni nedavni poroki z Urbanom prisoten tudi njen bivši mož, s katerim sta danes najboljša prijatelja.

"In ko sem Valterja povabila na poroko, vem, da je seveda moral predelati stvari v sebi, ker tudi ko se bo on poročil, jih bom morala jaz predelati, ker ostaja oseba, ki mi je zelo blizu, in oseba, ki jo bom vedno imela rada. Neskončno rada in bi vse naredila zanj," je med drugim povedala za N1 in razkrila še eno zanimivo zgodbo o tem, kako so kot družina, kljub ločitvam, povezani že od nekdaj. Ko se je poročila Valterjeva pokojna sestra so na poroki za isto mizo namreč sedeli Valterjeva prva žena z novim partnerjem, zraven pa Valter in Ana. 

Dodala je še, da se dobro razumeta tudi Valter in Urban, prav dobra druščina pa so postali tudi njuni štirje otroci. 

Komentarjev 13
 • rd2dmk2 09:43 28.januar 2023.

  ženska zloba ne pozna meja. ampak kaj češ, neumnost je pa še večja, lahko je vesel in srečen da ni več zraven.

 • malarin 08:04 28.januar 2023.

  KDAJ BOSTE DAL K KŠNO INFORMACIJO O CELOVCU, BELJAKU, ŽELEZNI KAPLI, PLIBERKU, VELIKOVCU, ŽITARI VASI, DOBERLI VASI, GREBINJU . . .

 • Avatar pantani
  pantani 13:07 27.januar 2023.

  WTF?!!!

Sorodne novice