Magazin > VIP
9381 ogledov

Ljubezen: Znani Slovenec Mehičanko zamenjal s Kanadčanko

Igor Mikić instagram
Že res, da je samski, a vendarle ni nikoli sam.

Pred časom je v javnost pricurljala vest, da je Igor Mikić med snemanjem adrenalinskega resničnostnega šova Exatlon v Dominikanski republiki spoznal mehiško lepotičko Dariano. Več o tem si lahko preberete TUKAJ.

"Dariano sem spoznal v hotelu, kjer sem bival, saj je tam bivalo veliko izpadlih tekmovalcev iz mehiškega Surviverja in Exatlona. Med njimi je bila tudi Dariana." Srce je Igorju začelo hitreje biti, z Dariano sta se ujela in se zato dogovorila, da jo po zaključku snemanja Exatlona obišče v Mehiki. In res, ko se je snemanje Exatlona zaključilo, je Igor nemudoma odhitel v Mehiko. "Najprej sem obiskal prijatelja, ki je bil finalist mehiškega Surviverja, nato pa si začel ogledovati njihove znamenitosti, saj sem se tja odpravil tudi zato, ker me zanima njihova zgodovina in sem želel videti njihove piramide, spoznati kulturo ... Mexico City je zelo veliko mesto, malo preveliko za moj okus. Njihove znamenitosti so zelo razprostrte, zato sem se veliko prevažal tudi s taksijem." A usoda je hotela, da se Igor in Dariana nista srečala. "Z Dariano sva po njenem odhodu iz Dominikanske republike ostala v stiku preko telefona. Ko sem bil v Mexico Cityju, me je klicala, a se žal nisva ujela." Kasneje Igor in Dariana nista ostala več v stiku, ker ni bilo več interesa.

Tako je Igor trenutno še vedno samski, a nikoli sam. Zaupal nam je tudi, da je med potepanjem po Mehiki spoznal Kanadčanko, ki ga bo kmalu obiskala tudi v Sloveniji.

Igor je v Dominikanski republiki posnel tudi novo pesem z lokalnim pevcem Bladyjem Rosariom. Zanjo posnel tudi že videospot, ki naj bi izšel konec januarja. "Naslov pesmi je Dominicana in lahko povem, da sem zelo ponosen, saj sem ob vodenju Exatlona uspel izpeljati še ta projekt."
 

Komentarjev 2
  • Avatar pantani
    pantani 09:31 23.januar 2023.

    Narcisoid z IQ sobne temperature!!!

  • wolfenstein 08:43 23.januar 2023.

    Prevod: naivnež se je zatreskal v mehiški jebiveter in brezglavo odpotoval v Mehiko, a je ona nanj že zdavnaj pozabila, ker je bil zanjo le še eden izmed muh enodnevnic. Kulturo, da je šel gledat :))))) Sedaj pa je spoznal ...prikaži več ima Kanadčanko, vendar najverjetneje tudi ona tako kot Mehičanka ne ve za to. Ga bo pa obiskala, ker je rekla, da bo :)))))))))))) Kot najstniške telenovele, le da mojster že dolgo ni več najstnik.