Magazin > VIP
97936 ogledov

Naš pevec po ločitvi: Sedaj bo iskal "precej bolj zrelo mačko"

Alex Volasko Rok Deželak
Priznava, da si rane po ločitvi še celi in pove, da bo v prihodnje zagotovo iskal bolj zrelo "mačko".

Pred časom je v javnost prišla vest, da sta se po dveh letih zakonske zveze ločila Alex Volasko in Saša Lešnjek, več o tem si lahko preberete TUKAJ. Zanimalo nas je, v kakšnih odnosih sta zdaj in kako po ločitvi "okreva" Alex.

Pred časom so se vajine poti s Sašo Lešnjek razšle in po razhodu sta prekinila vse stike. Zakaj?

Včasih se mi zdi, da je zadeve bolje kar presekati, kot pa poginulega konja vleči dalje. Saša si je želela novega življenja, sam pa nisem nekdo, ki bi želel kogarkoli omejevati. Zato sem tudi presekal vse stike in priznam, da si sedaj želim le nekaj časa miru in ustvarjalnosti.

Ste oseba, ki bi po prekinitvi zveze hitro iskala uteho drugje?

Ne vem in se s tem niti ne obremenjujem. Moje načelo je, da ko nekaj dobrega pride nasproti, temu iz principa ne rečeš ne, temveč se prepustiš toku in emocijam. Le tako je lahko stvar potem iskrena. Ampak kot sem rekel, trenutno si želim samo nekaj miru.

Pred kratkim ste izdali novo pesem in videospot zanjo, ste tudi s tem nekako obrnili nov list v življenju?

Pesem Zatišje in tudi cel album napovedujeta novo poglavje v mojem življenju. Moja glasba zagotovo postaja bolj odrasla, surova in brezkompromisna. Zatišje pa govori o tem, da če je morje kot življenje in mi kot ladje na njem, potem je zatišje po nevihti tisti trenutek, ko šele veš, ali je bilo vse res ali ne. Vedno ostanejo le najmočnejše ladje in najboljši kapitani, druge pa potonejo ali se izgubijo.

So zdaj po razhodu pesmi bolj emocionalno obarvane?

Pesmi po takšnih dražljajih postanejo veliko bolj iskrene in neposredne, prav tako pa tudi čustva. Ja, pred izdajo albuma sem kar šestim pesmim spremenil besedila, ker se mi prej niso zdela zadosti iskrena. Zdaj zagotovo vsebujejo precej več surovosti.

Je na ljubezenskem področju na vidiku novega?

Ljubezensko sem precej zaprt in morda čakam na tisti pravi dražljaj. Moram se zamisliti, kdo sploh sem in kaj želim, ampak vem, da me bo to tako in tako na koncu po prstih. Trenutno sem se malce umaknil, a kot vsak človek hrepenim po bližini, razumljivo. Trenutno se še zdravim in celim.

Kakšni "mački" se nikakor ne bi mogli upreti?

"Mačka" me bo v prihodnje morala izzvati predvsem na miselnem in kreativnem področju. Seveda mora biti čedna, nor sem na nosek in oči, a šele celoten pristop je tisti, ki potem zjasni sliko. Bom pa zagotovo iskal precej bolj zrelo ... "mačko" (smeh).

Kaj vas najprej pritegne pri ženski in kaj zagotovo odbije?

Najbolj me zagotovo pritegne njeno dojemanje humorja. Če ji moram vse štose trikrat razložiti, potem že nimava skupne prihodnosti. Pa seveda glasbeni okus, ki je morda tudi malce moja poklicna deformacija. Vizualno pa kot sem napisal, nosek in oči naredita največji vtis ter prav zagotovo tudi nasmeh.

In kakšni so načrti za v prihodnje?

Pripravljam pesniško zbirko, kjer se bom dotaknil in tudi razkril veliko tistih svojih najglobljih čustev in vsebino. Mislim, da bodo marsikateri precej presenečeni, a vem, da moram to dati iz sebe, saj bo to neke vrste moj čustveni katalizator. Za september napovedujem že nov album in se izjemno veselim, da ga slišite. Do takrat pa mnogo glasbenih spotov, koncertov, promocij in dela predvsem na sebi.

 

Komentarjev 5
  • Avatar pantani
    pantani 15:49 16.januar 2023.

    Ogaben članek!!!

  • rd2dmk2 14:06 16.januar 2023.

    jest pravim takole, če bodo tile naši znani državljani takole se pospešeno parili med sabo, bomo v dveh generacijah vsi med sabo v žlahti, bolj kot evropska modra kri. sedaj so že vsi politiki med sabo soordniki, zdej pa še ...prikaži veče vsi ostali. eh ja bo treba začet uvažat svežo kri, mal kitajk za začetek, da se ne bo poznal, da so že vsi domači mal poševni

  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 13:12 16.januar 2023.

    Lahko bi bili ti znani in slavni Slovenci vsaj toliko pošteni. Da bi puncama oz fantom povedali jasno in glasno, zanima ne seks in adrenalin, vse ostalo me ne zanima! Otrok nočem !