Magazin > VIP
64869 ogledov

Špela Grošelj: Zato se je bala, da jo bodo krivili za konec zakona Saše Lendero

špela grošelj, tanja kocman Planet TV
Le sodelavca.

Novo sezono resničnostnega šova Poroka na prvi pogled bo pospremila tudi komentatorska oddaja Ljubezen na drugi pogled, ki jo bo vodila Špela Grošelj, njega sovoditelja pa bosta komičarka Tanja Kocman in glasbenik ter producent Miha Hercog, s katerima Špela prijateljuje tudi zasebno.

Vsi so že prekaljeni televizijski mački, Tanja in Špela imata veliko voditeljskih izkušenj, Miha pa se je v vlogi televizijskega komentatorja že preizkusil v šovu Kdo si ti? Zvezde pod masko. Miha pa je trenutno v središču medijske pozornosti tudi zato, ker se je nedavno ločil od Saše Lendero. In ko se je izvedelo, da bosta s Špelo postala sodelavca, jo je skrbelo ravno to, da ju bi kdo povezal tudi v romantičnem smislu. 

"Zelo dobro, da imam priložnost, da že vnaprej povem, da jaz nimam nič s tem. Zelo žal mi je za ta razhod, to vesta oba. Z obema se super razumem, Miha je prišel v paketu s Sašo. S Sašo sva res v super odnosih, na isti valovni dolžini, imava veliko globokih tem in se dostikrat ustavim pri njej na kavi, ki se zavleče tudi po pet ur. Da zatrem vse govorice že v kali, jaz s tem nimam nič, ne zdaj, ne v prihodnosti. Prijateljicam ne bom skakala v zelje in jim tudi nikoli nisem, gre za nek kodeks med dekleti. Se mi je pa zgodilo ravno obratno, da je znanka skakala v zelje meni, a to je bilo že mnogo let nazaj," je Špela povedala za zurnal24.si. 

Sicer pa bomo Miho prvič videli v taki vlogi, a se je že zelo veseli, čeprav je bolj doma v glasbi kot v resničnostnih šovih. "Tudi to je moje področje, ker sem dal tudi to čez, a ne na takšen način kot ti pari. Verjamem, da je prisotno več napetosti, ker je to že tako stresen dan, sploh pa, če partnerja na poroki prvič vidiš. To je drugačen format šova, a se mi zdi lep format. Kakšni bolj bizarni šovi, ki so notri samo zato, da se kregajo, pa mi niso všeč," je povedal Miha. 

Poroka na drugi pogled, Špela Grošelj, Miha Hercog, Tanja Kocman | Avtor: Planet TV Planet TV

 

 

Komentarjev 3
  • wolfenstein 17:09 07.februar 2023.

    Al imaš ideje. Niti za trenutek ni nihče pomislil, da je šel konja na osla.

  • Pišmevuh 16:11 07.februar 2023.

    Poglej se v ogledalo, pa boš videla, da ni straha.

  • Avatar pantani
    pantani 09:50 07.februar 2023.

    Beda!!!

Sorodne novice