Magazin > VIP
27282 ogledov

Kaj na konec ljubezni med Sašo Lendero in Miho Hercogom pravijo znani?

saša lendero, miha hercog Facebook
Včeraj je kot strela z jasnega odjeknila novica, da sta se razšla Saša Lendero in Miha Hercog.

Saša Lendero in Miha Hercog sta bila 21 let par, poročila pa sta se leta 2021. Zaroka se je zgodila pred kamero. Sedaj je njune ljubezenske pravljice konec. Saša Lendero je na Facebooku sporočila, da sta se razšla. Kratek čas pozneje je svojo plat z javnostjo delil še Miha Hercog. 

Saši znani Slovenci pod objavo izrekajo podporo. 

Jani Pavec pravi: "Vse pride in gre…oba sta velika človeka…kmalu bo posijalo sonce za oba." 

Natalija Kolšek: "Draga srčna Saša. Vse dobro želim vam vsem trem, veliko ljubezni v življenju še naprej in silno moč, da prebrodite to življensko preizkušnjo. Naj trda koža odbija vsa strupena kopja privoščljivih ljudi. Samo najmočnejši zmorejo živeti iz srca. Mislim na vas in pošiljam veliiik objem."

Matej Rupar iz Kmetije: "Nič ni prav ali narobe, samo je in mi dajemo dogodkom nek pomen. Prihajamo v obdobje, ko bo tega vse več, situacije, ki ne vibrirajo z nami, bomo zamenajli. In to je največ in najboljša odločitev, da sta to prepoznala in si dovolila iti vsak svojo pot. To je brezmejna ljubezen. Bodita lepo in uživajta življenje."

Pod Mihovim zapisom se je oglasila Sanja Grohar, ki je objavila emotikon strtega srca, in tudi Manca Špik, ki pravi, da ji je iskreno žal. "Vsake zveze mi je iskreno žal, ki v pričakovanju tega, da bi trajala večno razpade. Oba sta izjemno srčna človeka, zmeraj pripravljena pomagati in vrhunska glasbenika. Obema bom stal ob strani, če bosta potrebovala ob sebi prijatelja. Skrivnostna so pota gospodova in kdo sem jaz, da bi se vmešaval v karkoli. Obema želim vso srečo tega sveta. Vse dobro, naj ti nebo da moči za nove začetke," pa Mihu sporoča Damjan Murko, Zvezdana Mlakar pa pravi: "Omg… za vedno vaša…od vseh treh! Pota življenja so en sam čudež…"

 

Komentarjev 11
  • Ender3 13:56 14.januar 2023.

    Stvar se je očitno že dolgo pregrevala. Kdo bi sicer reševal zakon s poroko na 20 let koruzna podlage. Miha se je verjetno odločil, da bo skrbel za podvozje kakšni drugi Alehandri. Err is human nastradajo pa, največ otroci..

  • Fulmmer 13:45 14.januar 2023.

    Mihi se je odločil za drugo pot, treba je še kaj drugega probat....

  • Jako 12:09 14.januar 2023.

    To pa je res tragedija!!??....vsak dan so ločitve,nič novega.