Magazin > Film & Glasba & TV
14615 ogledov

Spoznajte nove kandidate šova Poroka na prvi pogled

poroka na prvi pogled
1/12
Planet TV
Na Planet se z novo sezono vrača ljubezenski eksperiment Poroka na prvi pogled! Dvanajstim posameznikom bodo skupno pot pomagali najti strokovnjaki na področju partnerstva Timotej Strnad, Barbara Sarić in Alja Fabjan.

Že kmalu se na Planet vračajo nove ljubezenske zgodbe novih ženinov in nevest, ki se bodo prvič videli šele pred oltarjem in nato pred kamerami nadaljevali svojo skupno zgodbo. Spomnimo, prva sezona Planetovega ljubezenskega šova se je končala zelo uspešno, saj se je en par poročil tudi v resničnem življenju. To sta bila Hajdi in Anže. 

poroka na prvi pogled | Avtor: Planet TV Planet TV

Pare so tudi tokrat poparčkali strokovnjaki. Psihologa in psihodiagnostika Timoteja Strnada smo spoznali že v prvi sezoni, pri parčkanju in nato svetovanju pri izzivih skupnega življenja pa bosta v drugi sezoni parom pomagali tudi psihoterapevtki Barbara Sarić in dr. Alja Fabjan.

Svoje ženine bodo pred oltarjem prvič zagledale 29-letna Meri iz Kopra, ki si pri partnerju najbolj želi smisla za humor, 40-letna Vlasta iz Kranja, ki vodi svoj frizerski salon, 22-letna Tina iz Poljčan, ki je zelo direktna in komunikativna, 37-letna Anita iz Iga, ki pri partnerju najbolj išče spoštljivost, 46-letna Jasmina iz Mozirja, ki je tudi mama dveh hčerk, in 27-letna Maša iz Hrastnika, ki pa se je že pri 21 letih odselila v Ljubljano. Mašo Slovenija že pozna. 

Ženini, ki jih bomo spremljali v Poroki na prvi pogled, pa so 42-letni Damir iz Ljubljane, ki svoje ljubezensko življenje opiše kot pestro, 29-letni Blaž iz Mirne na Dolenjskem, ki ne mara negativnih ljudi, 45-letni Aleš iz Ljubljane, ki je zaljubljen v nogomet, 25-letni Matevž iz Medvod, ki se v eksperiment podaja z veliko mero optimizma, 25-letni Žan iz Maribora, ki si želi tako močne vezi, kot jo imata njegova starša, in 41-letni Rok iz Ljubljane, ki je tudi oče dveh sinov.

Pari se bodo tudi tokrat prvič videli na poročni dan in se šele nato spoznavali ter skušali ob pomoči strokovnjakov ustvariti skupno prihodnost. Čustvene vrtince, prve zadrege, iskrene metuljčke ljubezni in dramatične zasuke bomo lahko že kmalu spremljali na Planetu!
 

Komentarjev 2
  • Ender3 18:29 03.februar 2023.

    In zakaj bi morali koga novega, še neznanega slovenceljna spoznati..Tako majni smo, da smo si sami sebi dovolj poznani.

  • Avatar pantani
    pantani 11:46 03.februar 2023.

    A to so bodoči "znani" slovenci?!!!