Magazin > VIP
30648 ogledov

Saša Lendero bo to oddajo verjetno težko gledala

Poroka na drugi pogled, Špela Grošelj, Miha Hercog, Tanja Kocman Planet TV
Na Planet se z novo sezono kmalu vrača Poroka na prvi pogled, ljubezenski eksperiment pa bo tudi tokrat spremljala komentatorska oddaja Poroka na drugi pogled.

Na Planetu se kmalu začenja nova sezona ljubezenskega eksperimenta Poroka na prvi pogled, v kateri bo tokrat pred oltar stopilo dvanajst posameznikov, ženini in neveste pa se bodo prvič videli šele na poročni dan. Skupno pot jim bodo pomagali najti strokovnjaki Timotej Strnad, Barbara Sarić in Alja Fabjan. Dogajanje v ljubezenskem eksperimentu pa bomo pospremili tudi s komentatorsko oddajo Poroka na drugi pogled, ki jo bo vodila Špela Grošelj, v studiu pa se ji bosta pridružila stand-up komičarka in radijska voditeljica Tanja Kocman ter glasbeni producent Miha Hercog.

"Mislim, da je druga sezona kar nadgradila prvo," je po tem, ko je spoznala ženine in neveste, povedala Špela Grošelj, ki doda, da je ena od letošnjih novosti tudi spremenjen ljubezenski status komentatorjev: "No, moj ostaja nespremenjen, jaz sem še vedno samska, medtem ko ima Tanja zdaj boljšo polovico, novi komentator Miha pa je nima več. Veliko vprašanj bomo imeli tudi en za drugega."  

"Že na pravo poroko greš zelo živčen, da greš na poroko, na kateri ne poznaš niti partnerja, pa je sploh velik izziv," pravi Miha in priznava, da se mu vse skupaj zdi malo strašljivo. Kljub temu je opazil, da med nekaterimi pari vlada zelo strastna kemija, a se sprašuje, kaj to pomeni na dolgi rok: "Dvema lahko zelo hitro klikne, na dolgi rok pa je vprašanje, kaj se bo  zgodilo."

Medtem ko je Miha Špelo iz glasbenih krogov dobro poznal že prej, pa tokrat prvič sodeluje s Tanjo, ki ga je takoj osvojila. Tudi Tanja se veseli novega obraza v komentatorski trojici: "Šele zdaj sva se spoznala in moram reči, da ima krasno energijo. Škoda, da nisem več samska, ker on zdaj je," se navihano pošali. Čustvene vrtince, prve zadrege, iskrene metuljčke ljubezni in dramatične zasuke v ljubezenskem eksperimentu Poroka na prvi pogled spremljajte kmalu na Planetu!

Komentarjev 5
 • Pierre 13:12 06.februar 2023.

  Sem slišal da se ločuje od Mihe.. a res????

 • gregor96 12:46 06.februar 2023.

  tko kot mi , že težko to beremo

 • Avatar jate
  jate 11:18 06.februar 2023.

  saj je ni dolžna gledati,če ne želi,nihče jo ne sili.

Sorodne novice