Magazin > VIP
8158 ogledov

Tako sta Miho Hercoga o ločitvi pred kamero "cvrli" Špela in Tanja

Poroka na drugi pogled, Špela Grošelj, Miha Hercog, Tanja Kocman Planet TV
Miha se ni mogel izogniti vprašanjem o svoji ločitvi.

Na Planet TV se je sinoči začela oddaja Poroka na drugi pogled, v kateri Špela Grošelj, Miha Hercog in Tanja Kocman komentirajo dogajanje v drugi sezoni ljubezenskega šova Poroka na prvi pogled. Kot je Špela ugotovila takoj na začetku, je Miha edini, ki ima izkušnjo s poroko, a se je dobro leto po tem veselem dogodku njegova zveza s pevko Sašo Lendero končala.

Grošelj je sicer upala, da bo lahko rekla, da za komentatorsko mizo sedijo sami samci, a je Tanja po več letih samskega življenja pred kratkim našla partnerja. "Mora biti protiutež, če je Miha zavoljo tega že šel narazen ..." se je pošalila Mariborčanka, ki pa je Špeli obljubila, da bosta vseeno uresničili svoj načrt in odšli na morje. "Na morje tudi mene povabiš?" je Grošelj nato vprašal Miha, ki je na vprašanje, kako se počuti, odgovoril: "Fajn. Zaenkrat sem prav fajn."

Špela je v oddaji tudi razkrila, da svojemu bivšemu ni vrnila zaročnega prstana, kar je Tanjo močno presenetilo. "To se ne vrne? Ti boš dobil kaj nazaj?" je vprašala Hercoga, ki se je moral nato pred njima zagovarjati, zakaj je že snel poročni prstan, saj ločitev še ni uradno izpeljana. "A naj mlade mamice lovim z njim?" se je pošalil.

Komentarjev 1
  • Pierre 18:44 16.februar 2023.

    Za bruhat tele vaše ''novice'' milo rečeno...