Magazin > VIP
15330 ogledov

So tekmovalci Exatlona res zdržali tri mesece brez vročih akcij?

Exatlon Planet TV
Kdo je bil med šovom v celibatu in kdo ne?

Igor Mikič, ki je resničnostni šov Exatlon zapustil tik pred finalom, je znan po svoji iskrenosti in tudi po tem, kako velik oboževalec deklet je, ki jim ljubkovalno pravi srne. Po vrnitvi v Slovenijo nam je zaupal, kaj se je v šovu dogajalo, ko so ugasnile kamere.

"Jaz sem bil tri mesece v celibatu, vse te srne mi drugi pripisujejo, sam sem bolj za resne zveze. Pri nas v ekipi Triglav ni bilo nekih vročih akcij, vsaj slišal nisem, menda pa je bilo drugače pri ekipi Jadran, kjer sta se zapletla Samo in Lara," je povedal Igor, ki se je v šov sicer odpravil z zlomljenim srcem.

Kot je znano, je pred vstopom v šov končal skoraj sedemletno zvezo in bivšemu dekletu posvetil tudi svojo najnovejšo skladbo Nisva za skupi. A očitno je med šovom ugotovil, da ni tako, saj še vedno pogreša bivšo. "V šovu ni bilo časa za srčne bolečine, ko pa sem prišel nazaj, sem ji voščil za trideseti rojstni dan. Odpisala mi je, da me je spremljala, mi čestitala za nastope in povedala, da je vesela, da je Slovenija spoznala ta pravega, iskrenega Igorja. Ni mi vseeno, skupaj sva bila skoraj sedem let," je za zurnal24.si priznal Mikič. 

Komentarjev 3
  • Avatar Sarsviolla
    Sarsviolla 22:46 05.december 2021.

    Dobrodošli v najboljšem intimnem klubu - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • jakec1575 22:40 05.december 2021.

    Ne vem, ali je prelom harmonije dejnaska sposobnost ali autotune korekcija. Mikic je svoj glasbeni žanr. Kot je soulgreg.

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 15:52 05.december 2021.

    Ja kar povedali kaj so počeli, ko so kamere ugasnilie.

Sorodne novice