Magazin > VIP
17443 ogledov

Šok! Mirela ne gre v srbski šov, to je razlog

Mirela Lapanović
Padla je nepričakovana odločitev.

Mirela Lapanović je pred nekaj tedni za naš medij razkrila, da se jeseni odpravlja v nov resničnostni šov. Povabili so jo namreč v resničnostni šov Zadruga, ki ga pripravlja Pink TV.

Pod enim od naših člankov na Facebooku je Mirela v komentator napisala: "V letu dni sta dva šova bila zadosti."

Zanimalo nas je, kaj to pomeni in, ali si je premislila glede sodelovanja s srbsko televizijo Pink TV. "Kontaktirali so me in smo se nekaj dogovarjali, a nikakor nismo dogovorili ničesar, zato tudi nisem šla na sestanek v Beograd,“ je za Žurnal24 povedala Mirela in dodala: "V zadnjih mesecih sem resnično preživela pekel in v takšen šov se ne bom več vrnila. V Parovih je bilo ogromno nasilja, ki ga gledalci niso videli in niti ne vedo, kaj vse se dogaja. Producenti nenehno umikajo kamere, ugašajo mikrofone, stalni tekmovalci poznajo mrtve kote vile, kjer ti grozijo in te napadajo tudi fizično."

Povedala je, da je bila v šovu večkrat napadena, da jo je ena od tekmovalk celo brcnila v obraz: "Še dobro, da ni bilo nič hujšega. Lahko bi mi hudo poškodovala zobe ali nos.“

Povedala je, da v srbski šov ne bo nikoli več šla, da pa ne izključuje možnosti sodelovanja v kakšnem od slovenskih šovov: "Če bi me poklicali v Big Brother ali Kmetijo, bi šla. Še celo z veseljem! Mislim, da si me Slovenci želijo videti na poljskem stranišču ali ko se kopam v sodu. Na Kmetiji bi dobila priložnost, da se dokažem, da znam kaj tudi narediti."

Komentarjev 5
  • Klementina8 19:24 26.avgust 2017.

    Dzizs,kako je ta zenska odvratna. Zurnalovci,eno vprasanje,glede na to,da je vsakodnevno na vasem programu.ZAKAJ NE POKAZETE SLIK ALI PREDVAJATE POSNETKA,KO SE JE V PARIH POSRALA V POSTELJO,KO JE BILA PIJANA.O TEM NAMREC VSI MEDIJI MOLCIJO.BI BILE ZANIMIVE SLIKE,DA BI JO ...prikaži več KONCNO PRIZEMLJILE.Ze tako je gadna,obnasanje katastrofa,mece se ven,ko se nima za kaj.Bomo pobrskali,da najdemo posnetke,pujsa ena.Saj vsi opravljamo potrebo,ampak v wc skoljko in ne v posteljo.Sram jo naj bo,nemarnico.

  • Žvižgač 16:53 26.avgust 2017.

    Pismo tudi mene je šok, ko putane ni dobila dovolj visoke ponudbe, da bi lahko zdravila lastne frustracije in poželenje do pitonov. Morda si opomorem, ko si premisli in gre na kupleraj zastonj.

  • patron 12:30 26.avgust 2017.

    A SPET O TEJ KUR..??