Magazin > VIP
6545 ogledov

Šokirana: Gillian Anderson mislila, da bo kraljica ob glavo

gillian anderson
1/6
Profimedia
Igralka delila anekdoto s kraljico.

Na Netflixu je že četrta sezona serije Krona, v kateri nastopa tudi Gillian Anderson, ki so ji zaupali vlogo Margaret Thatcher. Oboževalci serije so nad njeno upodobitvijo Železne Lady navdušeni. Kraljico je sicer tudi tokrat upodobila oskarjevka Olivia Colman.

Gillian je v pogovoru z Jimmyjem Fallonom razkrila, da je Elizabeto II. imela čast spoznati. Junija lani se je udeležila polo tekme, na kateri je kraljica podeljevala trofeje. 

Ko se je Elizabeta spustila po stopnicah, pa je prišlo do majhnega incidenta. Okoli njenega vratu se je ovil šal japonskega glasbenika Yoshikija. Bolj kot kraljica pa se je ta dogodek dotaknil zvezdnice. Fotografije njenega obraza, ko se je to zgodilo, so neprecenljive (v galeriji). "V glavi sem imela sliko, kako jo bo šal obglavil in bo padla vznak. Kot lahko vidite, kljub temu ne naredim nič. Nisem ji poskušala rešiti življenja,“ se je pošalila Gillian.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.