Magazin > VIP
30 ogledov

Spregovorila vdova Robina Williamsa

robin williams EPA
Vdova komika Robina Williamsa je razkrila, da je bilo njegovo zdravje 'prava nočna mora' in da je imel priljubljeni igralec zdravstvene težave, zaradi katerih bi umrl v roku treh let.

"Živeli smo pravo nočno moro,“ je njegova vdova povedala za ABC's Good Morning America.

V primeru, da ne bi sam končal svojega življenja, bi Robin Williams umrl v roku treh let zaradi svojih zdravstvenih težav, je pojasnila Susan Williams. Priljubljeni igralec je bil namreč diagnosticiran s Parkinsonovo boleznijo in imel t.i. demenco z Lewyjevimi telesci. Slednja vpliva na motnje možganskih funkcij in posledično oslabi spomin, presojo, gibanje, koncentracijo in vizualno percepcijo.

"Če bi Robin imel srečo, bi mu morda ostala tri leta"

"Če bi Robin imel srečo, bi mu morda ostala tri leta,“ je Williamsova pojasnila v omenjenem intervjuju in dodala: "In to bi bila tri težka leta. Dobra možnost je, da bi bil zaprt notri.“ Williams naj bi bil ob smrti sicer "popolnoma trezen“ je še pojasnila vdova, vendar se je ob tem bojeval z depresijo in aksioznostjo.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.