Zarečenega kruha se največ poje in to velja tudi za znanega ljubljanskega zlatarja Tomislava Lobodo.
Čeprav mnogi v njuno zvezo niso verjeli, sta Tomislav Loboda in njegova Ksenija po nekaj letih ljubezni lansko leto dahnila usodni da. Za Lobodo tokrat že šesti in čeprav je dejal, da se poročil več ne bo, ga je Ksenijina milina in srčnost očitno prepričala.
Zakonca smo konec tedna ujeli na pojedini, ki jo v Gostilni na Gradu ob živi glasbi vsako nedeljo pripravlja chef Damjan Fink. Še vedno si romantično zreta v oči, svojo ljubezen pa najraje proslavita ob dobri hrani in potovanjih v tople kraje. Tako sta prvo obletnico poroke proslavila na Siciliji, ki je njuna priljubljena počitniška destinacija.
Keshpischka
tukaj se komentatorji čudite, kakšen želodec ima babče, nisem pa še slišal vprašanja, kakšen želodec ima Makron s svojo starko, oziroma ga bo moral kmalu imeti.
Stari "pizdolizec" in prefrigana baba