Magazin > VIP
58556 ogledov

Tako slavimo humor Jurija Zrneca, ampak poglejte njegovo dekle!

Jurij Zrnec, Aleksandra Ilijevski, Zlata Zavašnik mediaspeed
Tudi ona ima odličen smisel za humor.

Igralec Jurij Zrnec je zadnja leta srečen v objemu pevke skupine Pliš Aleksandre Ilijevski, ki pa je ne krona le glas in stas, temveč še odličen smisel za humor, ki ga deli tudi na družbenih omrežjih. V zadnjem času je posnela celo nekaj parodij na račun sojenja Deep vs. Heard.

Humorne kratke videe ustvarja na Tik Toku, deli pa jih tudi na Instagramu. A ne le prikupne šale, pogosto objavi tudi Tik Tok duete, s katerimi dokazuje, da je prava vokalna kameleonka, saj ji ležijo raznovrstni glasbeni žanri. Ni dvoma, da je v domu Zrnec - Ilijevski zagotovo veliko smeha in glasbe. Jurija in Aleksandre pa ne druži le ljubezen drug do drugega, glasbe in humorja, temveč sta tudi velika ljubitelja živali in imata doma čisto pravo živalsko kraljestvo. 

Komentarjev 8
  • diaz 00:34 18.junij 2022.

    Pozdravljeni, ponudba posojila med resnimi in poštenimi posamezniki v 72 urah. Za vse vaše finančne težave sem vam še naprej pripravljen pomagati. moj kredit je odprt za posameznike in podjetja, ki so sposobni spoštovati pravico do financiranja in pogodbo, ki ...prikaži več jo bomo morali podpisati. kontaktirajte me po e-pošti: pecniksuzana0@gmail.com

  • rd2dmk2 12:00 17.junij 2022.

    zrnec nima smisla za humor. ne pa še poglejte to kar dela vtisiti oddajo kuhanju so angleži naredili pred desetletji torej je neke soret kopiranje, samo da eni so tolk mladi da sene spomnijo več originala. torej ene obsosdijo, drugi ...prikaži več pa lahko služijo. eh, hvala bogu, da se še da preklopit in odklopit od takih ..

  • sam1 07:44 17.junij 2022.

    Mu jo bo spet kdo "nabil" kot prejšnjo,pa bo revež padal v depresijo......

Sorodne novice