Magazin > VIP
460 ogledov

Tako zelo bogat je Rihannin novi fant

Rihanna
Pevka je po dolgem času spet v zvezi. Ne boste verjeli, kako zelo bogat je!

Rihanna, 29-letna pevka iz Barbadosa, slovi po svojem samskem stanu in po mnogih ljubimcih. Nazadnje je bila v resni zvezi s Chrisom Brownom, s katerim se je razšla, saj jo je ta brutalno pretepel. Kasneje naj bi se zapletla s številnimi zvezdniki, med drugim tudi z večnim lomilcem ženskih src Leonardom DiCaprijem. Nazadnje pa se je šušljalo, da je njeno srce ogrel pevec Drake, ki je priznal, da je vanjo zaljubljen že več let.

Zdaj pa so se na internetu pojavile nove fotografije strastne Rihanne, ki se v džakuziju prepušča svojemu novemu izbrancu. Njen novi fant je Hassan Jameel, nekdanji fant manekenke Naomi Campbell.

29-letni Jameel je izjemno bogat arabski poslovnež. Je podpredsednik družinskega podjetja Abudl Latif Jameel, ki velja za eno najbogatejši podjetij na svetu. So uradni distributerji toyot v Savdski Arabiji, podjetje pa je vredno kar 1,5 milijard dolarjev, kar bo Hassan nekega dne tudi podedoval.

Rihanna se je že pred nekaj meseci sporekla z Naomi Campbell na Twitterju, a takrat še ni bilo znano, kaj je jabolko spora. Ameriški mediji ugibajo, da je ta verjetno ravno Hassan. Vir blizu pevke je povedal, da je Rihanna zelo zaljubljena: "To je to. Veliko časa sta skupaj in zdi se, da je zveza resna. Uživata v družbi eden drugega."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.