Magazin > VIP
71 ogledov

Te fotografije bodo spet podžgale govorice

Charlene
1/4
EPA
Monaška princesa Charlene je bila na nogometni tekmi v Monaku videti kot prava kislica, kar so opazili tudi fotografi.

Charlene, žena monaškega kneza Alberta, se je z možem udeležila nogometne tekme med kluboma Monaco in Paris Saint Germain, a princesa se, kot kaže, ni zabavala. To so opazili tudi fotografi, ki so v objektiv ujeli njen zdolgočasen izraz na obrazu, ki smo ga pri njej že vajeni. Princese nista zanimala ne tekma ne njen mož, ki jo je očitno poskušal spraviti v boljšo voljo. S temi fotografijami se bodo bržkone spet začele govorice, da princesa ni zadovoljna in da v njunem zakonu (spet) škriplje.

Medtem pa sta nizozemska kraljica Maxima in kralj Willem-Alexander v Sočiju dokazala, kako se navija in kako uživati v tekmi domačih športnikov. Morda pa Maxima ne čuti takšnega pritiska svojega moža, kot ga menda s strani Alberta čuti Charlene. Monaški knez naj bi namreč že od poroke julija 2011 nestrpno pritiskal nanjo, naj mu da otroka, ki bi lahko sedel na prestol.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.