Magazin > VIP
6156 ogledov

Te princesine fotografije so razlog za veselje

monaška princesa Charlene
1/7
Profimedia
Po osmih mesecih spet doma.

Monaška princesa Charlene se je včeraj po dobrih osmih mesecih v Južnoafriški republiki z zasebnim letalom vrnila v kneževino. Po pristanku je najprej na sprehod peljala psa, nato pa se takoj odpeljala v palačo, pred katero je nastala ta prečudovita družinska fotografija. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @miss_nostalgiamc


Za 43-letnico so težki meseci. Ko je pred kratkim objavila fotografijo, na kateri z biblijo sedi za mizo, je bilo opazno, da je shujšala. Pri Charlene so se skorajda takoj po prihodu v nekdanjo domovino pojavile težave z ušesno votlino, zaradi katerih ni smela na letalo. V Južnoafriški republiki je morala celo na operacijo, ki je bila uspešna, a potovati kljub temu ni smela, dokler okrevanje ni bilo popolno.

"Zame je bil čas tukaj velik izziv, a hkrati je bilo čudovito, da sem se lahko vrnila v Južnoafriško republiko. Za pomoč bi se rada zahvalila tukajšnjim zdravnikom. Zelo se veselim vrnitve k otrokom. Hvala Južna Afrika, hvala vsem, bog vas blagoslovi,“ je povedala tik pred vkrcanjem na letalo.
 

Komentarjev 1
  • Monica_Coleman 15:03 09.november 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦