Magazin > VIP
29430 ogledov

Shujšana Charlene: Strokovnjak razkriva resnico za novim posnetkom

kneginja Charlene Profimedia
Žena kneza Alberta objavila novo fotografijo.

Leto 2020 je za monaško princeso Charlene izjemno težko. Od pomladi je namreč ločena od svoje družine. Odpotovala je v Južno Afriko, kjer pa so se pojavile zdravstvene težave, zaradi katerih ne sme na letalo.

Zdravniki so jo morali zaradi vnetja še enkrat operirati, le nekaj dni pozneje se je princesa zgrudila in odpeljali so jo v bolnišnico.

Sedaj je svetlolaska objavila nov posnetek, na katerem je nasmejana do ušes. Nemški strokovnjak za telesno govorico Sascha Morgenstern pa je v pogovoru za Bunte izjavil, da je ta nasmeh zaigran. 

Pri pregledovanju starih fotografij žene kneza Alberta je opazil, da Charlene nikoli ni tako nasmejana, kar je zanj dokaz, da je nasmeh zaigran. Poleg tega se princesa 'ne smeji z očmi'. Charlene je sedaj že v letih, ko bi se morale v kotičkih, kadar se smeje, lepo videti smejalne gube, ki pa jih na tej fotografij ni. 

Povedal je tudi, da Charlene, ki je vidno shujšala, pred kamero ni sproščena, saj je roke stisnila v pest. Moti ga tudi položaj Biblije, ki ne leži pred princeso, ampak je pomaknjena proti kameri, kar bi po njegovem mnenju lahko bil prav tako dokaz za to, da prizor ni pristen. Kadar knjigo beremo, ta namreč ponavadi leži naravnost pred nami.

Albert in njegova žena se morata že od poroke dalje braniti govoric, da njun zakon ni srečen. Knez se je pred kratkim nanje celo odzval in priznal napake. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

Komentarjev 3
  • Jako 10:06 05.oktober 2021.

    Ali pa je on kvaliteten? Težko je soditi, kdo je kvaliteten in kdo ne. Kaj pa imata med sabo, vesta samo ona dva

  • Majazmaja 09:56 05.oktober 2021.

    Toliko kvalitetnih žensk, izbral je pa ravno to kislo kumaro, ki je brez problema za nekaj mesecev pustila otroke nekaj 1000 km stran na drugi celini.

  • Janez_53 09:55 05.oktober 2021.

    Avtorica članka Ir.K., pišete o eno leto starem dogodku??? Omenjate namreč leto 2020 in pišete v sedanjiku. Eno leto stara novica pa res ni več novica.