Magazin > VIP
10627 ogledov

Grde govorice: Knez Albert priznal napake

charlene, monako, knez albert Instagram
Knez je zgrožen.

Monaška princesa Charlene je že več mesecev zaradi vnetja ušesne votline ujeta v Južnoafriški republiki. Da se iz zdravstvenih razlogov ne more vrniti k svoji družini, nekateri ne verjamejo.

Mnoge trenutna situacije preveč spominja na govorice, ki so izbruhnile dan pred poroko s knezom Albertom, ko se je govorilo, da je nekdanja profesionalna plavalka poskušala zbežati, da v zakonu ni srečna, pa se govori tako rekoč že od prvega dne.

Njena odsotnost je tako spet podžgala stare govorice, na katere se je Albert tokrat prvič odzval. "Monaka ni zapustila v jezi. Ni odšla, ker bi bila jezna name ali na kogarkoli drugega. Odpotovala je, da bi pregledala delo svoje fundacije in nekaj časa preživela s svojimi brati in prijatelji,“ je People povedal knez in dodal, da bi se morala njegova žena v kneževino vrniti najpozneje v desetih dneh. Še enkrat je poudaril, da se Charlene domov ne more vrniti zaradi zdravstvenih težav.

Charlenine težave so se pojavile po posegu, dvigu sinusnega dna, ki je bil potreben za vsaditev zobnega vsadka. Zaradi vnetja ne sme na letalo. Sredi avgusta je prestala štiriurni poseg, pred nekaj dnevi pa so se pojavili novi zapleti, zaradi katerih se je zgrudila in so jo morali sredi noči prepeljati v bolnišnico. "Ni v izgnanstvu. Gre za zdravstveni problem,“ je še poudaril knez in dejal, da grde govorice slabo vplivajo na oba. Priznal je tudi, da bi se moral nanje odzvati prej. "Osredotočal sem se na otroka in mislil, da bodo počasi potihnile. Če bi se na vse odzival, bi svoj čas zapravljal le še z odgovarjanjem.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.