Magazin > VIP
6810 ogledov

Teniška igralka Marion Bartoli shirala do kosti

Marion Bartoli
1/5
Marion Bartoli razkrila, da jo je uničil nekdanji partner.

Marion Bartoli je leta 2013, potem ko je zmagala na teniškem turnirju v Wimbledonu, zaključila svojo kariero, kar je mnoge presenetilo, saj je spadala med sedem najboljših teniških igralk sveta. Takrat je razložila, da jo je v to prisililo slabo zdravje.

Da je z njo nekaj narobe, so čez nekaj mesecev opazili vsi, saj je Marion shirala do kosti. Sedaj je priznala, da ni shujšala le zaradi virusa, kot je najprej trdila, ampak zaradi težav s partnerjem, ki je njeno življenje spremenil v pekel. "Nekomu sem dopustila, da me je uničil,“ je povedala za francoski časnik "L’Equipe“ in dodala, da je bila, ko je zaključila s kariero, najsrečnejši človek na svetu. "Nato sem maja 2014 spoznala svojega sedaj že nekdanjega partnerja, ki mi je vsak dan rekel, da sem predebela. Ko je na cesti videl vitko žensko, mi je rekel: 'Vidiš, kako je suha in lepa.',“ je še povedala Marion, ki so jo fantove besede tako prizadele, da je začela hujšati. "Že pred okužbo z virusom sem izgubila veliko kilogramov, saj je moj partner poskrbel, da sem živela v peklu. Bil je bedak. Veselila sem se življenja, on pa mi je to vzel. Vzel mi je celo veselje do tenisa.“

Po 18 mesecih je Marion zvezo prekinila in se odločila, da se še enkrat preizkusi kot profesionalna igralka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.