Magazin > VIP
108165 ogledov

To je nova služba Primoža Peterke, presenečeni?

Primož Peterka Profimedia
Kot je napovedal, se je od smučarskih skokov res poslovil tudi kot trener …

Nekdanji vrhunski smučarski skakalec Primož Peterka si je v Kranjski Gori ustvaril novo življenje in tudi našel novo službo. Primož ne dela več kot trener, pač pa je zaposlitev za nedoločen čas dobil v Intersportovem servisu alpskih smuči in koles v Kranjski Gori, kot je razkril v intervjuju za Ekipo SN.

Da ne bo več delal kot trener, nazadnje je predlani treniral kitajske skakalke, je za zurnal24.si povedal že novembra, vseeno pa se športu ni povsem odpovedal. "Tukaj, v Kranjski Gori ne moreš drugače, kot da se ukvarjaš s športom, rad grem v hribe in na kolo," je takrat povedal za zurnal24.si in dodal, da trenutno živi zelo mirno, samsko življenje, glede otrok pa je dodal, da jih vidi premalo: "Težave je, ker za slovenske razmere živimo kar daleč, se pa pogosto slišimo.“ Njegovi trije otroci skupaj z mamo, Primoževo bivšo soprogo Renato, namreč živijo v okolici Kranja. 
 

Komentarjev 8
  • Stefan 17:38 16.oktober 2022.

    A ni natakar nekje na Koroškem ?( zadnje novice iz Avstrije)

  • Martin Jakopec 14:39 29.januar 2021.

    No ja... da ga je žingal, je baba kriva.

  • Avatar Maja Kajza
    marelica 22:13 28.januar 2021.

    no ja, Renata se ga je resila in ogromno breme z otroki prevzela nase...skoda, da ga ni dala na cevelj ze po prvem porodu...

Sorodne novice