Magazin > VIP
12973 ogledov

To se po vseh škandalih okoli Trumpa dogaja z Melanio

melania trump Profimedia
Medtem ko se nekdanji predsednik ZDA Donald Trump pripravlja na naslednje sojenje, se nekdanja prva dama umika. Vir razkriva: Melania "živi svoje življenje".

Ne gre za prvo sojenje proti Donaldu Trumpu (77), a obtožbe proti nekdanjemu predsedniku ZDA so tokrat še bolj resne. Maja 2024 naj bi po poročanju Cnn.com pred sodiščem med drugim odgovarjal, ker je s seboj odnesel tajne dokumente. Medtem ko se mora 77-letnik znova soočiti s sodnimi težavami, o njegovi ženi ni sledu. Vir je za People.com spregovoril o življenju, ki ga menda živi Melania Trump (53).

Melania ne želi imeti "ničesar" s težavami Donalda Trumpa

Njegov zakon je bila vroča tema pogovorov že med mandatom, govorice o krizi pa obstajajo že vrsto let. Medtem ko se v javnosti oba smehljata, naj bi bil odnos v zakulisju med njima leden. Aprila je Donald zbral svoje podpornike na svojem domu na Floridi, da bi se poklonil njihovi podpori. V govoru je omenil tudi svojo "veliko družino" in se zahvalil vsem - razen Melaniji . Nekdanje prve dame na dogodku ni bilo, prav tako ne Trumpove najstarejše hčere Ivanke (41), a jo je v govoru vseeno omenil.

"Javno podpira svojega moža, vendar ima raje zasebno življenje," je v intervjuju za people.com povedal vir. "Ve, kakšen je njen mož, vendar misli, da je pod prevelikim pritiskom in noče imeti nič s tem," pojasnjuje poznavalec. "Sovraži vse njegove pravne težave in zelo malo govori o njih. Živi svoje življenje." 

Par naj bi večji del poletja preživel ločeno. Medtem ko Donald igra golf v New Jerseyju, vodi svojo kampanjo in zanika vse obtožbe, Melania Trump svoj vsakdan preživlja na Manhattnu. Sin Barron (17) je prva prioriteta nekdanje prve dame. "Melania ima tesno družino in prijatelje," pravi vir. 53-letnica se ne zanaša na moža ali njegove podpornike. "Ima sina, družino in izbrane prijatelje. Nova obtožba je le še ena težava njenega moža, a ne njena." 

Melania pa je nedavno storila nekaj, kar ji ni v navadi. Ob poplavah je javno sočustvovala s Slovenijo, kaj je zapisala, preverite TUKAJ.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Majazmaja 09:09 21.avgust 2023.

    Tale 17-letnik je verjetno blazno "vesel", da ima tako helikoptersko mamo, ki na vsakem koraku poudarja, kako je on njena prioriteta ... Ubogi revež očitno ne sme imeti najstniškega življenja. Melanija pa itak tipična sponzoruša ...

  • SamoResnica 07:09 21.avgust 2023.

    Boli njo k... ker je s Trampom itak samo zarad ljubezni a? :) To je tisto, kar je utelešenje sponzoruše.

Sorodne novice