Magazin > VIP
13197 ogledov

Melania Trump skoraj nikoli ne govori o Sloveniji, tokrat naredila izjemo

melania trump Profimedia
Lepa gesta.

Nekdanji ameriški prvi dami Melanii Trump rojaki radi očitamo, da za promocijo rodne Slovenije in Sevnice naredi premalo, a Melania je dokazala, da Slovenije še ni povsem pozabila, sploh sedaj, ob hudih časih. Na Twitterju je zapisala: "Mati narava nas vedno znova spominja na svojo prevlado. Moje srce se širi po vsem svetu z vzdržljivimi ljudmi, ki so bili izpostavljeni požarom na Havajih in poplavam v prelepi Sloveniji."

Melania se javno ne oglasi prav pogosto, zato je povsem jasno, da so se je neravne nesreče zelo dotaknila in da s pridevnikom, ki ga je nadela Sloveniji, na rodno deželo ni pozabila. S stavkom "mati narava nas vedno znova spominja na svojo prevlado" pa se je "med vrstcami" tudi zoperstavila mnenju svojega soproga Donalda Trumpa, ki je še pred nekaj leti trdil, da podnebne spremembe ne obstajajo.

Da soprogu ne stoji ob strani, se je pisalo že junija, ko se je Trump na Floridi predal oblastem zaradi obtožnice, ki mu v 37 točkah očita kazniva dejanja v zvezi z zaupnimi dokumenti, ki jih je odnesel iz Bele hiše in jih ni hotel vrniti vladi. Dva dni pred izrekom obtožnice je Trumpa dolgoletni republikanec in radijski voditelj Roger Stone takrat povprašal o njegovi ženi, kot je pisal Index.hr. "Veliko ljudi mi je poslalo sporočila o Melanii pred intervjujem. Ljudje želijo vedeti, kako je z njo, kaj si misli o vaši kampanji za ponovni prevzem Bele hiše in kako se drži med temi nezaslišanimi, nepoštenimi in politično motiviranimi napadi nate,” ga je vprašal Stone. Trump mu je odgovoril: "Ona je čudovita oseba. Ko je bila uspešna manekenka, je zaslužila veliko denarja. In sploh ji ni toliko mar za to. Ima veliko srce, stvari vidi, kot so, in je samozavestna oseba. Ni ji do tega, da bi bila v središču pozornosti." 

Melanie junija ni bilo zraven Trumpa v Miamiju. Opažena je bila med opravki v New Yorku. Že dlje časa se piše o tem, da naj bi živela narazen, saj Melania Trumpu ni izrekla javne podpore ali komentirala pravne zagate, v kateri se je znašel njen mož. To pa ni edina težava, s katero se sooča. Kot smo pisali, se že nekaj časa šušlja, da naj bi njun zakon počasi razpadal. Melania naj bi v zakonu vztrajala zaradi sina Barrona, še eno leto, do njegove polnoletnosti. 

dezurni@styria-media.si

 

Komentarjev 13
  • Ender3 14:06 11.avgust 2023.

    Morda bo imela več povedati, ko bo Donald ponovno predsednik ZDA..Nimam nič proti, ker me Amerika ne zanima..

  • Avatar Firefly
    Firefly 12:31 11.avgust 2023.

    koga briga mnenje te sponoruše, še ne dolgo nazaj se je ekletantno opredelila za avstrijko, ne mi cviliti kako so ubogi v sloveniji, doniraj par sto milijonov, pa bom naredil globok poklon ,njeno lapanje ne obrodi nobnih sadov, le njen ...prikaži več primitivizem..........

  • Avatar SS666
    SS666 11:29 11.avgust 2023.

    Podnebne spremembe???? Vsak naj si tolmači po svoje.Melania pa itak ni imela nič od Slovenije,še med Trumpovim mandatom 2017-2021 so jo slovenski mediji fajn popljuvali... .Ni kej,spet se je pokazala slovenska zahrbtnost in nevoščljivost(favšija).

Sorodne novice