Magazin > VIP
39279 ogledov

Melanija te žaljivke ni požrla, javno se je postavila zase!

Melania Trump Instagram
Naredila je nekaj, kar ji sicer ni v navadi …

Ena izmed sprememb, ki se jih je Melania Trump lotila še kot prva dama, je bila prenova cvetličnega vrta v Beli hiši, ki ga je v začetku 60-ih zasnovala Jackie Kennedy. Javnost takrat nad tem ni bila navdušena, tokrat pa je Melanijino delo očrnil še zgodovinar Michael Beschloss, ki je na Twitterju objavil fotografijo vrta in zapisal: "Evisceracija cvetličnega vrta v Beli hiši je bila končana točno pred letom dni in tukaj je mračni rezultat. Dekade ameriške zgodovine so izginile."

A Melania tokrat ni molčala. S fotografijo je zgodovinarja postavila na laž in objavila fotografijo cvetočega vrta. "Michael Beschloss je pokazal svojo nevednost, s tem, ko je objavil fotografije cvetličnega vrta v povojih. Cvetlični vrt krasijo zdrave in pisane cvetlice. Njegove zavajajoče informacije so nečastne in kot profesionalnemu zgodovinarju mu nikoli ne bi smeli zaupati," se je Melania branila na uradnem Twitter profilu njene pisarne.

Sicer pa je letos že zaokrožila peticija, ki aktualno prvo damo Jill Biden poziva, da videz vrta vrne v prvotno stanje. Trenutno je zbranih 800 tisoč podpisov. 

Melania Trump | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice