Magazin > VIP
6722 ogledov

Melania Trump: Prva fotografija po selitvi iz Bele hiše

melania trump Profimedia
Nekdanje prve dame od 20. januarja ni bilo na spregled.

Tik pred inavguracijo novega predsednika sta zakonca Trump zapustila Washington in se odpravila na Florido, kjer bo nekdanja prva družina ZDA odslej živela. Tja se je sicer preselila tudi Ivanka Trump, ki so jo paparaci z družino že večkrat ujeli v javnosti, Melanie in Barrona pa od 20. januarja nihče ni videl. Sedaj pa je modna blogerka po imenu Danielle Otto objavila posnetek s prvo damo.

Melania in Donald danes živita na svojem posestvu Mar-a-Lago, ki je tudi zasebni klub za vse, ki imajo dovolj polne denarnice. Tam sta praznik zaljubljencev preživela tudi Danielle in njen soprog Keith, nekdanjo prvo damo pa sta srečala v jedilnici. "Zame ni pomembno, kakšne politične nazore ima nekdo, ona je elegantna dama,“ je zapisala ob posnetku, na katerem Melania naravnost žari.


Mediji so sicer poročali, da sta Donald in Melania valentinovo preživelo ločeno, večer pa sta zakonca očitno preživela skupaj. Na večerjo sta prišla tudi Donaldov sin in njegova zaročenka. Fotografije z njimi je objavil Daniellin mož Keith. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Keith Otto (@ottokeith)

 
Komentarjev 1
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 12:26 25.februar 2021.

    Butara slovenska! Kakšen je to človek, ki se sramuje svojih korenin. Naj se raje sramuje, da je takega bula poročila in kako je do njega prilezla.