Magazin
57799 ogledov

Paparac: Starša Melanie Trump praznovala v tej slovenski gostilni

amalija in viktor knavs
1/4
Posavci radi povedo, da starša nekdanje ameriške prve dame, Sevničanke Melanie Trump, veliko časa preživita v Sloveniji.

Amalija in Viktor Knavs sta med najbolj slavnimi tasti in taščami na svetu, njun zet je namreč Donald Trump, nekdanji ameriški predsednik. Starša Melanie Trump sta vidnejšo vlogo imela v zetovem predvolilnem času in v času mandata, ko sta živela tudi v Beli hiši in pomagala pri vzgoji vnuka Barrona.

Ker je Barron (15) že velik fant, Trump pa ni več predsednik, imata Amalija in Viktor verjetnoveč prostega časa, ki ga, kot znajo povedati njuni sokrajani iz Posavja, rada preživljata v Sloveniji. V nedeljo so ju tako ujeli v znani gostilni Žolnir pri Kostanjevici na Krki, ki slovi po svojih domačih nedeljskih kosilih iz samopostrežnega bifeja. Zgodovina gostilne sega že v leto 1892 in še danes je priljubljeno nedeljsko zbirališče.

Viktor in Amalija sta s starejšimi kolegi očitno nekaj praznovala, verjetno Amalijin 76. rojstni dan, ki ga je imela 9. julija. V ta namen je dobila darila in prekrasen šopek, ki pa je ni zasenčil. Mama lepotice Melanie je namreč tudi sama prava dama, ki je v snežno belem hlačnem kosimu takoj padala v oči. Urejena do potankosti ostaja prava lepotica.

Sicer pa eminentna družba ni preveč bodla v oči, tako kot ostali gostje, sta si tudi Knavsova kosilo postregla v samopostrežnem bifeju. Rezervirali so sicer mizo v sobi, kjer so bili sami, a še vedno del glavne jedilnice.

Komentarjev 6
  • Primorec 18:35 17.julij 2021.

    Je to tisti tast, katerega je Trump sredi golf igrišča nadrl, ker je nosil njegovo rdečo čepico?

  • Naklonsky 08:18 13.julij 2021.

    Prej reklama za gostilno, kot za njiju. Pred dvemi leti sem bil v tej gostilni, poprečna, ne izstopa od drugih na tem območju. Sicer pa lepo, da ne pozabljata na domače kraje.

  • Laura_Felker 16:47 12.julij 2021.

    V zadnjih 4 tednih sem prejel 27346 EUR od dela s krajšim delovnim časom od doma. To službo sem dobil pred dvema mesecema in v prvem mesecu sem brez spletnih izkušenj prejel 20569 EUR. ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice