Magazin > VIP
3808 ogledov

Trumpovi ljubimkali z agenti tajne službe

vanessa trump Profimedia
Trumpova hčerka in snaha naj bi se spustili v neprimerno razmerje z agenti tajne službe.

Tiffany Trump | Avtor: Profimedia Profimedia
Novinarka Washington Posta, Carol Leonnig, v svoji novi knjigi Zero Fail: The Rise and Fall of the Secret Service razkriva, da sta se dve članici družine predsednika Trumpa med njegovim predsedovanjem zapletli v razmerje z agentoma tajne službe. Trumpova snaha Vanessa, nekdanja žena Donalda Trumpa Jr.-ja, ki je leta 2018 vložila ločitvene dokumente, se je začela dobivati z agentom, ki je varoval njeno družino. Agent ni izgubil službe, ker v tistem času ni bil njen varnostnik.

Za varnostnika pa se je zagrela tudi Trumpova hčerka Tiffany, ki je po pisanju novinarke "z agentom, ki je skrbel zanjo, preživljala nenavadno veliko časa". Tiffany se je v tistem času razšla s fantom.

Njun odnos je celo vodilnim pri tajni službi povzročal sive lase. "Zaskrbelo jih je, kako blizu sta si Tiffany in ta visoki, temni in čedni agent," trdi LeonnigOba sta agentovim nadrejenim zagotovila, da se med njima ni zgodilo nič neprimernega, kljub temu so agenta prestavili na drugo delovno mesto. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.