Magazin > VIP
2209 ogledov

Melania Trump: Zato je želela afriškim otrokom poslati ogledala

melania trump Profimedia
Nekdanja tiskovna predstavnica Bele hiše je napisala knjigo.

Včeraj je izšla knjiga nekdanje tiskovne predstavnice Bele hiše Stephanie Grisham, 'I'll Take Your Questions Now: What I Saw at the Trump White House' (Sedaj bom odgovorila na vaša vprašanja: Kaj vse sem videla v Trumpovi Beli hiši).

Zakonca Trump sta knjigo že komentirala. Nekdanji predsednik je dejal, da je Grisham radikalno v levo usmerjeni založnik plačal, da je napisala "„slabe in neresnične stvari“. 

Grisham je več strani namenila tudi Melanii, ki jo je menda bolj kot politika zanimal njen videz. Ker je tako poredko zapuščala Belo hišo, so ji agenti tajne službe nadeli vzdevek Motovilka. Njeni varnostniki naj bi se veselili dela zanjo, celo prosili so, da bi bili del njene ekipe, ker so imeli takrat več časa za svoje družine. Melania naj bi se namesto s politiko ukvarjala s sinom in svojimi starši ter tudi z albumom s fotografijami, ki ga je avtorica knjige opisala kot drugi otrok nekdanje prve dame.

Med zanimivejšimi izseki je tudi zgodba iz Afrike. Grisham trdi, da je Melania po obisku osnovne šole v Malaviju prišla na idejo, da bi šolam poslala velika ogledala, da bi otroci videli "da so močni in zelo lepi“. Prvo damo je namreč presenetilo, da so otroci obiskovalce prosili, naj jih fotografirajo, ker so hoteli vedeti, kako so videti. "Takoj po prihodu v ZDA je želela šolam poslati velika ogledala. 'Šolam moramo poslati ogledala. Otroci morajo vedeti, kakšni so in da so zelo močni in zelo lepi.',“ piše Grisham. Idejo ji je iz glave izbila šefica osebja Lindsay Reynolds.
 

Komentarjev 2
  • bi_ba 12:57 10.oktober 2021.

    Res je, ampak denarja ima pa več kot bi ga imela v SLO in še afne gunca lahko do smrti.

  • Majazmaja 08:44 06.oktober 2021.

    Ta ženska je totalno usekana.