Svet
41694 ogledov

Šok. To je storila Melania po obisku agentov FBI.

MELANIA TRUMP Profimedia
Melania obtožila agente FBI in odhitela v trgovine.

Že dlje časa je znano, da naj bi tako nekdanja ameriška prva dama Melania Trump kot njen soprog Donald Trump trpela za germafobijo, strahom pred mikrobi in umazanijo. trump je v enem izmed pogovorov z novinarji to tudi priznal. 

Po odmevnem obisku FBI agentov na Trumpovem posestvu v Mar a Lagu na Floridi je Melania preiskovalce obtožila, a so med drugim brskali tudi po njenih omarah in za seboj pustili pravo opustošenje. Premetavali naj bi tudi njeno spodnje perilo, ki ga je zatem vsega zavrgla in odšla kupiti novo. 

"Melaniji ni všeč pomisel, da tujci brskajo po njenih stvareh. Kdo ve, kdo vse se je dotikal njenega spodnjega perila med preiskavo? Nikoli več se ne bi počutila dobro, če bi ga nosila," je povedal osebni prijatelj Melanie za The Times. 

Sodišče objavilo seznam zaseženega gradiva

Sodišče na Floridi je medtem včeraj objavilo seznam gradiva, ki ga je FBI zasegel na Trumpovem posestvu. V več deset škatlah je bilo več kot 11.000 dokumentov, pomešanih z osebnimi predmeti, pa tudi več deset praznih map, od katerih jih ima več kot pol oznako zaupno, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Nekatere zaupne dokumente, ki jih je FBI med preiskavo 8. avgusta odnesel s Trumpovega posestva na Floridi, so odkrili v njegovi osebni pisarni. Večina dokumentov, ki so jih agentje našli tam ali v ločenem skladišču, je bila pomešana v škatlah s Trumpovimi osebnimi pravnimi spisi, oblačili, darili in knjigami, ki jih je januarja 2021 odnesel iz Bele hiše.

Agenti so v pisarni našli tudi več deset praznih map z oznako zaupno, kar je sprožilo ugibanja, da so bili občutljivi dokumenti morda izgubljeni ali uničeni. To lahko okrepi obtožbe, da je Trump napačno ravnal z zaupnimi podatki in oviral pravosodje, poroča AFP.

Policija je 8. avgusta preiskala Trumpovo domovanje na Floridi in zasegla več dokumentov z oznako zaupno, nekdanji predsednik pa je predmet preiskave zaradi suma, da je z njimi neprimerno ravnal. Trump trdi, da jih ima pravico obdržati, vendar po zakonu pripadajo nacionalnemu arhivu.

Donald Trump Svet Svet Neverjetno, kdo naj bi izdal Trumpa. Nekdo iz družine ... DONALD TRUMP FBI preiskuje Svet Trump iz Bele hiše na svoje posestvo odnesel 15 škatel zaupnih dokumentov

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • Boschtjan Zupanchich 23:41 03.september 2022.

    Je kar v redu, če je dovolj čisto stanovanje, ker red mora biti, in da se ne okužimo na starejša leta ki prihajajo !!! ! !!!

  • rd2dmk2 15:16 03.september 2022.

    ma , kaj se ta "ona" ma za sekirat. jest bi se moral sekirat če bi moral brskat po njenih omarah. fuj. prej vse pošpricam z špirotm, pa še samo prevetivivno par dvojnih doz.