Svet
25910 ogledov

Neverjetno, kdo naj bi izdal Trumpa. Nekdo iz družine ...

Donald Trump Epa
Psihologija in nečakinja Donalda Trumpa je namignila, kdo iz njegovega ozkega kroga naj bi obrnil hrbet nekdanjemu ameriškemu predsedniku.

Potrdilo o zaseženih dokumentih med preiskavo FBI na posestvu bivšega predsednika ZDA Donalda Trumpa kaže na to, da so agenti tam zasegli 11 nizov zaupnih dokumentov, med njimi tudi take, ki so označeni kot posebej občutljivi, ker lahko ogrozijo nacionalno varnost ZDA. Še vedno ni jasno, za kakšne dokumente natančno gre, več ameriških medijev je namigovalo, da naj bi šlo za dokumente, povezane z jedrskimi skrivnostmi države.

Mary Trump, psihologinja in nečakinja Donalda Trumpa, sumi, da je bil vir, ki je agentom FBI povedal za dokumente, ki jih je skrival Trump, Jared Kushner, Trumpov zet, Ivankin mož. V intervjuju za The Dean Obeidallah Show so Mary Trump vprašali, kdo bi lahko bil vir agentov FBI, ona je odgovorila: "Težko je izbrati, sumim pa Kushnerja, moža Trumpove najstarejše hčerke Ivanke." Oba, tako Ivanka kot njen mož sta bila v Trumpovi administraciji višja svetovalca v Beli hiši. 

ivanka trump | Avtor: Profimedia Profimedia

"Mislim, da bi morali zelo dobro pregledati, zakaj je Jared dobil dve milijardi dolarjev in zakaj je bil mesece tiho. Potrebno se je vprašati vsaj, kdo od vpletenih bi lahko prijavil Donalda, da bi se tako sam izvlekel iz težav ali pa vsaj ublažil situacijo. Zveni mi kot nekdo v Jaredovi poziciji. Ne rečem, da je to on, lahko pa bi bil," je po poročanju Newsweeka povedala Mary Trump. 

S tem je, dodaja časnik, namignila na investicijo dveh milijared dolarjev, ki jo je Kushner zagotovil od Sklada za javna vlaganja Savdske Arabije šest mesecev po Trumpovem mandatu v Beli hiši. 

Tudi nekdanji odvetnik Donalda Trumpa, Michael Cohen, je menil, da bi vir agentov FBI lahko bil nekdo od otrok nekdanjega predsednika ali njegov zet. 

donald trump fbi Svet Donald Trump v velikih težavah soočenje Joe Biden Donald Trump Svet Trump naj bi skrival dokumente o jedrskem orožju

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 9
  • Zebra12 07:26 15.avgust 2022.

    Scholz umre in gre v pekel, a čez nekaj časa dobi prost dan zaradi dobrega obnašanja. Tako gre v Berlin, vstopi v bar, naroči pijačo in vpraša natakarja: -Je Krim naš? -Ja, je. -In Donbas? -Tudi. - In Kijev? -Tudi ...prikaži več to smo dobili. Scholz zadovoljen pije in vpraša: -Hvala, koliko sem ti dolžan? -5 rubljev.

  • Ender3 00:06 15.avgust 2022.

    So namreč takšni, ki niso nikoli za nič krivi.. Vedno v izgovor trdijo, da so izdani ali pa pokradeni. Tudi slovenceljni imamo takšne primerke.

  • MK_NEW 22:37 14.avgust 2022.

    Putin dies and goes to hell, but after a while, he is given a day off for good behavior. So he goes to Moscow, enters a bar, orders a drink, and asks the bartender: -Is Crimea ours? -Yes, it is. ...prikaži večis. -And the Donbas? -Also ours. -And Kyiv? -We got that too. Satisfied, Putin drinks, and asks: -Thanks, how much do I owe you? -5 euros.