Magazin > VIP
8087 ogledov

Melania Trump mora zdržati še eno leto

melania trump Profimedia
Gala poroča, da si je Melania Trump zgradila novo življenje, v katerem ni prostora za Donalda.

Proti nekdanjemu predsedniku ZDA Donaldu Trumpu je bila pred nekaj dnevi vložena obtožnica, povezana s plačilom ženski za molk o spolnih odnosih. Če gre verjeti govoricam, pa to ni edina težava, s katero se sooča.

Gala poroča, da ga ima žena "poln kufer", pa ne le zaradi Stormy Daniels. Nekdanji prvi dami je pomembna le ena oseba, njen 17-letni sin Baron. Vsi, ki našo lepotico poznajo, vam bodo povedali, da je Melania izjemna mama in da bi za svojega sina naredila vse. Zaradi njega tudi vztraja v zakonu. Zdržati mora še eno leto, do Baronove polnoletnosti, piše Gala. 

Baron še obiskuje zasebno šolo Oxbridge Academy, šolnina na leto stane 350 tisoč dolarjev. Najprej so mladeniča sošolci zaradi očeta zbadali, sedaj pa ga menda zelo cenijo, saj po obnašanju Donaldu ni podoben. Baron je zadržan in zelo športen najstnik, briljira v nogometu in košarki, rad pa tudi bere. 

Barona naj bi primarno vzgajala Melania, pri tem pa ji pomagata starša, Amalija in Viktor Knavs, ki živita na posestvu Mar-a-Lago pri hčerki in naj bi vnuka naučila govoriti slovensko.

Melanio ves čas povezujejo s soprogom, zaradi česar ne zahaja veliko v javnost, ko pa se odpravi na lepše, se najraje druži s starimi in dobrimi znanci. Vir je People povedal, da tudi s prijatelji ne govori o možu. "Pogovarja se le o lepih stvareh," je še dodal. Morda tudi zato, ker Melania dobro ve, kako je, ko te izda zaupnica. Njena prijateljica Stephanie Winston Wolkoff je o njej namreč napisala knjigo. Wolkoff je med drugim izjavila, da je Melania nasilna

 

 

Komentarjev 1
  • kapibara1 19:05 09.april 2023.

    Pametna poteza.. jest sem tudi počakal, je vse drgač za pogovarjat..

Sorodne novice