Magazin > VIP
16262 ogledov

O Melanii: "Naj vas ne zavede, tudi ona je nasilna"

donald trump, melania trump Profimedia
Nekdanja prijateljica spet blati Melanio Trump.

Stephanie Winston Wolkoff | Avtor: Profimedia Profimedia
Stephanie Winston Wolkoff, nekdanja prijateljica in svetovalka Melanie Trump, je v pogovoru za CNN spet pokritizirala prvo damo. Po njenem mnenju se je prepozno odzvala na nemire v Washingtonu. "Melania Trump ima glas, ki ga ni uporabila. Ima platformo, ki je ni uporabila. Kot prva dama ZDA imaš možnost, da se tvoj glas sliši jasno in glasno in v imenu ostalih Američanov,“ je povedala  Winston Wolkoff in dodala: "Ni le sokriva, ampak je vse skupaj tudi omogočala. Je njegova največja navijačica.“

Kot je znano, se je Melania oglasila pet dni po izbruhu nemirov. V svojem govoru moža ni okrivila za izgrede. "Sramotno je, da so se ob teh tragičnih dogodkih pojavile govorice, neupravičeni osebni napadi in zavajajoče obtožbe na moj račun, in sicer s strani ljudi, ki bi bili radi pomembni in imajo svojo agendo. Ta čas ne bi smeli namenjati osebni koristi, ampak izključno zdravljenju države in državljanov.“ Prva dama je nasilje obsodila in poudarila, da nikoli ni sprejemljivo. "Kot Američanka sem ponosna na to, da lahko svoja stališča svobodno izražamo, in to brez strahu pred preganjanjem. To je eden od ključnih idealov, na katerih temelji Amerika. Mnogi so se žrtvovali, da bi to pravico zaščitili. S tem v mislih bi rada pozvala državljane te države, naj si vzamejo trenutek, se ustavijo in pogledajo na stvari z vseh vidikov,“ je zapisala Melania in prosila državljane, naj ustavijo nasilje

"Njene besede so prišle prepozno. In so prazne ter brez pomena,“ še pravi Winston Wolkoff, ki je za The Daily Beast napisala odprto pismo, v katerem se je prav tako lotila prve dame. "Mnogi mislijo, da Melania nima moči, a naj vas ne zaveda; tudi ona je nasilna (izvirno abuser, op. avt.), in to najhujše vrste,“ je zapisala in dodala, da Melania podpira Donaldove poglede.

Stephanie Winston Wolkoff je o Melanii napisala knjigo Melania and Me in javno objavila posnetke pogovorov s prvo damo. 
Melania je o Wolkoff nekoč povedala, da se nista dobro poznali in da se je nanjo obesila, ko je Trump zmagal na predsedniških volitvah. 

Komentarjev 3
  • jan631 15:42 13.januar 2021.

    Melania je upravičeno nogirala to podlasico,ki samo išče pozornost.

  • tadejca1 11:59 13.januar 2021.

    Kakšna prijateljica je sploh bila to, da jo za prepoznavnost v medijih žali. Ljudje so očitno pripravljeni iti daleč za 15 minut pozornosti. Pa vendar je to njihov problem.

  • mph 10:26 13.januar 2021.

    ""Njene besede so prišle prepozno. In so prazne ter brez pomena,“ še pravi Winston Wolkoff". Tukaj ni kaj dodat.