Magazin > VIP
8166 ogledov

To je med nemiri v kongresu počela Melania Trump

melania trump Profimedia
"Sram me je, da sem delala z njo."

Svet so pretekli teden šokirali prizori iz Washingtona, kjer so privrženci poraženega predsednika Trumpa po njegovem pozivu k uporu vdrli v kongres. Mediji so se sedaj razpisali tudi o tem, kaj je med napadom na ameriški hram demokracije, v katerem je umrlo pet oseb, počela prva dama ZDA, Melania Trump.

Po pisanju CNN je bila Melania takrat zaposlena s prav posebnim snemanjem v Beli hiši. "Fotografirali so preproge in druge predmete,“ je vir povedal mediju. Melania menda razmišlja o izdaji knjige, ki bi govorila o vseh okrasnih predmetih, ki jih je nabavila, in prenovah v Beli hiši v času njenega mandata kot prva dama.

CNN je zanimalo, ali se bo Melania na nemire odzvala po Twitterju. "Ni več v mentalnem ali čustvenem stanju, da bi se hotela vmešati,“ je povedal drugi vir. Melanio sta po nemirih zapustili dve sodelavki, njena šefica kabineta Stephanie Grisham in tajnica Anna Cristina Niceta.

Njen molk je ujezil njeno nekdanjo prijateljico in svetovalko Stephanie Winston Wolkoff, ki je o njej pred časom napisala knjigo. V odprtem pismu za The Daily Beast, je med drugim zapisala, da jo je sram, da je z njo delala. "Ne morem verjeti, da nisem videla globine njene prevare in pomanjkanja spodobnosti,“ je zapisala in dodala, da zakonca Trump nimata moralnega kompasa. "Čeprav sem prvo damo s čistimi nameni želela podpreti pri uvajanju njenih pobud, me je sedaj sram, da sem delala z Melanio.“

Spomnimo, da je Wolkoff tista „prijateljica“, ki je, da bi promovirala svojo knjigo, prvo damo na skrivaj snemala, ko se je pritoževala nad tem, da mora okrasiti Belo hišo, nato pa posnetke predala medijem. Melania je o Wolkoff povedala, da se nista dobro poznali in da se je nanjo obesila, ko je Trump zmagal na predsedniških volitvah. 

Komentarjev 1