Magazin > VIP
39201 ogledov

Trump pred vsemi kričal na Melanio, to je bil razlog

Donald Trump Epa
Umazane skrivnosti zakoncev Trump razkrila svetu …

Nekdanja tiskovna predstavnica nekdanje prve dame ZDA Stephanie Grisham v svoji knjigi o delu v Beli hiši z naslovom Sedaj bom sprejela vaša vprašanja med drugim piše, da je nekdanji predsednik ZDA Donald Trump prvo damo Melanio Trump javno okaral zaradi jakne, ki jo je nosila med obiskom centra za migrante. 

Melania Trump je sprožila škandal z jakno, na kateri je pisalo"Meni ni mar, a je tebi?, ko je leta 2018 obiskala center za migrantske otroke v Teksasu v času, ko je Trumpova politika ločevanja otroke od staršev, ki so jih prijeli zaradi nezakonitega prehoda meje, naletela na mednarodno ogorčenje. "Prva dama je bila razburjena zaradi položaja, ki ga je ustvarila moževa politika in je hotela sama videti, kaj se dogaja. Iz razlogov, ki še vedno niso povsem jasni, je od Zare naročila jakno za 39 dolarjev,"  v knjigi piše Grishamova in trdi, da je bila ravno takrat na telefonu in ni imela priložnosti, da bi jo prepričala, naj jakne ne nosi.

Po ogorčenju naj bi Melania Grishamovi povedala, da gre samo za navadno jakno brez kakšnega namena. Po vrnitvi v Washington so prvo damo in njeno ekipo poklicali na zagovor k Trumpu v Ovalno pisarno. "To je bilo prvič dotlej, da jo je na tak način poklical pred vsemi sodelavci. Kričal je in spraševal, kaj mislimo, da delamo? Nato se je hitro domislil, da bo tvitnil, da je šlo za sporočilo lažnim medijem," piše v knjigi Grishamova in prva dama je ta razlog tudi sama kasneje potrjevala.

Melania Trump | Avtor: YouTube YouTube

A to ni edini detajl, ki ga je v knjigi razkrila bivša tiskovna predstavnica. Grishamova opisuje tudi številne sočne podrobnosti. Ena izmed njih je navedba, da je Donaldu Trumpu na ego močno stopila izjava njegove bivše ljubice, porno zvezde Stormy Daniels o tem, kako je njegov penis majhen in spominja na gobo. Takrat naj bi takoj poklical tajnico in ji hitel razlagati, da njegov penis ni takšen kot trdi Stormy. Omenila pa je tudi, da je Trump njenega fanta nekoč vprašal, kakšna je v postelji. 

Glede knjige Stephanie Grisham pa so se iz pisarne nekdanje prve dame Melanie Trump že oglasili: "Za to knjigo stoji očiten namen. Z njo opravičuje slabo delo medijske predstavnice, neuspele osebne odnose in neprofesionalno vedenje v Beli hiši. Z neresnico in izdajo poskuša pridobiti relevantnost ter denar na račun gospe Trump."
 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.