Magazin > VIP
32 ogledov

Umrl je model Ambrose Olsen

1/15
Žurnal24 main
Imena Ambrose Olsen večina ne pozna, njegovo telo in obraz pa skoraj vsak. Supermodel Ambrose, ki je posnel ogromno kampanj za največja imena v svetu mode, je prejšnji teden umrl, star 24 let.

Ambrose Olsen, ki je zaslovel s seksi reklamno kampanjo Armani Exchange, v kateri se je potil ob zapeljivi Alessandri Ambrósio, naj bi prejšnji teden v svojem stanovanju v New Yorku storil samomor.

In ravno zato, ker je Ambrose umrl na svojem domu, kjer ga več dni ni obiskal nihče, je novica o njegovi smrti v javnost prišla šele zdaj. Sodeč po govoricah, se je 24-letni Ambrose obesil, našel pa ga je njegov bližnji prijatelj.

Veliko ime
Čeprav njegovega imena večina ne pozna, bo v svetu mode ostal nepozaben. Bogato kariero manekena, ki jo je začel graditi leta 2002, so zaznamovale izjemno uspešne reklamne kampanje za blagovne znamke, kot so Armani, Hugo Boss, Dolce & Gabbana, Nautica, Dior Homme, Yves Saint Laurent in Louis Vuitton.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.