Magazin > VIP
42391 ogledov

V 52. letu starosti se je poslovila zvezda oddaje Top Gear

sabine schmitz Profimedia
Umrla je nemška dirkačica Sabine Schmitz, znana tudi pod vzdevkom 'Kraljica Nurburgringa'.

Sabine je zaslovela tudi z BBC-jevo oddajo Top Gear, v kateri je prvič nastopila leta 2004, ko so se morali producenti leta 2015 poslovili od Jeremyja Clarksona, ki naj bi se do sodelavcev neprimerno obnašal, pa je Sabine postala redna gostja oddaje.

"Nurburgring je izgubil svojo najbolj slavno dirkačico. Sabine nas je po dolgi bolezni zapustila mnogo prehitro. Pogrešali jo bomo in tudi njeno veselo naravo. Počivaj v miru,“ so sporočili na Twitter profilu dirkališča. 

Schmitz je lani povedala, da se bori z rakom, ki so ga odkrili leta 2017. "Od leta 2017 se borim z rakom, ki nam ga doslej še ni uspelo uničiti. Moje stanje se je malce izboljšalo, nato pa se je s polno močjo vrnil. Sedaj moram zbrati vse svoje moči za terapije … v upanju, da se bo zgodilo nekaj dobrega,“ je takrat sporočila na družbenih omrežjih.

sabine schmitz | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 1
  • JZekspert 20:48 17.marec 2021.

    Žal mi je za to na prvi pogled simpatično in mnogo premlado žensko, oddaje sicer nisem gledal. Seveda je tabu tema, da bi povedali vzrok, a kadilske gubice okrog oči in prekrit vrat (poseg?) na fotografijah drugod- so zelo zgovorni. ...prikaži več Meni je 100% jasen vzrok njenega raka - zelo narobe je, da ste vsi mediji to popolnoma zamolčali (tako je vedno!). Zato si ljudje nikakor ne morejo predstavljati, da cigarete vsak dan ubijejo kar 10 ljudi tudi pri nas... in to se sploh ne bi smelo (več) dogajati!